< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İş Bankası kredi kartımı kapattı (4. sayfa)
-
-
Gelen mesajdan benim de anladığım kadarı ile kartınızın kapanma nedeni ,aynı yıl içerisinde arka arkaya 3 ay asgari tutar altında ödeme yapılması, yani ilk mesajınızda belirttiğiniz gibi 2016 2018 ve 2020 yıllarındaki geç ödemelerden değil. Zaten yukarıda arkadaşlarda ilgili kanun maddesini paylaşmış. Hata olduğunu düşünüyorsanız BDDK'ya başvurabilirsiniz . Haberi önceden kesin vermişlerdir. Benim de iş bankasında 2 kartım vardı ve bir kartın borcunu da yanlışlıkla diğer karta yatırmışım. Son ödeme tarihi geldiğinde direkt uyarı ve bilgilendirme mesajı gelmişti. O nedenle haber vermeden kapatma olayı kesinlikle olmamıştır .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harman35 -- 11 Nisan 2020; 11:6:21 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben de unutmuşum ona rağmen kartımı kapatmayıp 12 bine çıkarmış limiti :D
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
iş bankasının haklı olduğu aşikar bu arada iş bankası bu konuyu açtığınız için banka hakkında karalamaktan karalama kampanyasını sürdürenler hakkında ivedilikle suç duyurusunda bulunup tüm yasal haklarını, ilgili adli ve idari merciler nezdinde arayacak ve konunun yakın takipçisi olabilir bilgin olsun
kurum ismi vermeniz yanlış olmuş -
Haksız olup birde haklıymış gibi cumhuriyetin ilk yıllarında kurulmuş bu güzide bankayı karalamak için elinden geleni yapan bu kişi için inşallah banka sessiz kalmaz.quote:
Orijinalden alıntı: dephyr
iş bankasının haklı olduğu aşikar bu arada iş bankası bu konuyu açtığınız için banka hakkında karalamaktan karalama kampanyasını sürdürenler hakkında ivedilikle suç duyurusunda bulunup tüm yasal haklarını, ilgili adli ve idari merciler nezdinde arayacak ve konunun yakın takipçisi olabilir bilgin olsun
kurum ismi vermeniz yanlış olmuş
Öyle önüne gelene çamur atmak bu kadar kolay olmamalı.
boş konu..
Banka Haklı gecikmiş borç var ortada yasa açık ve net ben banka olsam bende iptal ederdim kartı sonuçta adamlar yasalara uymak zorunda sen kredi kartı borcunu unuttun veya kapatmadın 3 dönem diye ceza mı yesin banka ?? -
Derdiniz ne anlamadım mesaj açık ve net müşterisine de haber vermiş . Siz kartı alırken okumadan imzaladiginiz o kağıtlar da tüm detaylar yazıyor .ve belli ki önce ki aylar da illaki SMS veya maille bilgilendirme almışsınızdir.burada bı gariplik göremiyorum açıkçası . Sonuçta o bankaninda işleyişinin devam etmesi ve kendini güvenceye alması lazım .
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Cok komiksin. Banka Karti yani Debit Card kullanacaksin. Kredi Karti artik bu devirde risk. Varsa hesabinda para oradan ceken kartinla kullanacaksin. Zaten hesabin da varmis para ...
Ek olarak otomatik odeme talimati da verebilirdin
10 YILI askin dusunemedin mi ?
Hesabinda para varken 3 kere odemeyip tekrar actirmiyorlarsa suistimal ettigini borcunu odeyecegin baka cok iyi biliyorken odemiyorsan kartini da kapatir hatta borcunu odettirir iptal bile ettirse HAKLI bulurdum sizin gibilere ozel kararlar derdim...
Derhal Debit Card/ Banka Kartini cikart ...
Spectacular !
-
Ne acıtasyon yapmışsın ya asgari tutardan da az yatırıyormuşsun vadesiz hesabının bile olmaması lazım senin
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Alıntı yapıyorum, bak ne diyor:
DİKKAT: Bir günlük gecikme dahi olsa “Kredi Sicilinize” işleneceğini ve “Kredi Notunuzu” etkileyeceğinizi unutmayın.
Kaynak:Para DurumuKredi Kartı Asgari Tutarı Ödenmez veya Geç Ödenirse Ne Olur?https://www.paradurumu.com/kartli-odemeler/kredi-karti-asgari-tutari-odenmez-veya-gec-odenirse-ne-olur-haberi-2822
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
herkes sizin gibi, "haber vermeden kapatma olmaz bu yazar yalan söylüyor iş bankası yanlış yapmaz" diye düşünmüş ve beni eleştirmiş.quote:
Orijinalden alıntı: harman35
Gelen mesajdan benim de anladığım kadarı ile kartınızın kapanma nedeni ,aynı yıl içerisinde arka arkaya 3 ay asgari tutar altında ödeme yapılması, yani ilk mesajınızda belirttiğiniz gibi 2016 2018 ve 2020 yıllarındaki geç ödemelerden değil. Zaten yukarıda arkadaşlarda ilgili kanun maddesini paylaşmış. Hata olduğunu düşünüyorsanız BDDK'ya başvurabilirsiniz . Haberi önceden kesin vermişlerdir. Benim de iş bankasında 2 kartım vardı ve bir kartın borcunu da yanlışlıkla diğer karta yatırmışım. Son ödeme tarihi geldiğinde direkt uyarı ve bilgilendirme mesajı gelmişti. O nedenle haber vermeden kapatma olayı kesinlikle olmamıştır .
banka televizyonda, sosyal medyada, radyoda, gazetelerde yaptığı reklamlarla güven algısını toplumda o kadar üst seviyede oluşturmuş ki, inanılmaz. benim ise milyonların güvenini sağlayacak reklam ajanslarıyla çalışacak param yok, bu yüzden tanınmıyorum insanlar bana değil bankaya güveniyor. gerçekten yukarılarda bir yazarın da dediği gibi tamamen boş, boş konu, ben ne yazsam boş.
Gene bir milli bayramda yada dini bayramda insanların duygularına hitap eden bir reklamla milyonların gönlünü alır iş bankası herşey kapatılır unutulur gider biter. Neler unutulmadı ki..
Boşuna zaman kaybettim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spertecular -- 12 Nisan 2020; 14:18:11 >
-
Size yalan söylüyorsunuz gibi bir kelimede bulunmadım. Aynı bankada başıma gelen olayı anlattım. Banka babamın malı değil neden övmek gibi bir misyonum olsun ki. Bu yazdıklarımı tekrar okuyun ona göre cevap verin lütfen. Haber vermeden kapattıysa BDDK'ya şikayet edin diye belirttim. Bankanın hangi kanala ne reklamı verdiği ve kaç paraya verdiği beni bağlayan bir konu değil sizi bağlamadığı gibi. Bankada hesabınız varsa otomatik ödeme talimatı verir geçersiniz. 3 defa vermemişsiniz geç yatırmışsınız, sonra burada size güzelce bilgi veren insanlara bankayı savunuyorsunuz gibi yakıştırma yapıyorsunuz. Emin olun haklı siz olsanız buradaki herkes sizi savunurdu.
Bütün bankaların uymak zorunda olduğu kurallar var.
Eğer bir banka bu kuralları bir müşterisi için esnetirse, kendisi hakkında cezai işlem uygulanır. Çünkü haksız rekabete girer bu.
Sizin serzenişte bulunmanız gereken kurum a bankası b bankası değil.
Bu kanunlar bu dönemde esneklik kazanmalı. BBDK ya serzenişte bulunun. Ya da hükumete.
Kiracı örneği vermişsiniz. Siz bu dönemde kiracınızdan kira almamayı tercih edebilirsiniz. Ama kimse gelipte size neden kira almadınız diye ceza kesmez. Doğru bir kıyaslama olmamış. -
Hesaptan otomatik ödeme talimatı ile böyle şeylerle uğraşmazsınız.
-
quote:
Orijinalden alıntı: bnym97Hesaptan otomatik ödeme talimatı ile böyle şeylerle uğraşmazsınız.
İşbank egosu yüksek bir yönetime sahip. Benim de başıma gelmesin. Hep borç çıktığı an öderim ama şimdilerde e-mail ile ekstre yasaklandı.
Bu talimatı şubeden mi vermeliyiz? (Telefonla oluyor mu? Oluyorsa da telefon ile bir aksama olursa, gel de anlat.)
-
İşbankasını bilmiyorum fakat yapıkrediden mobil uygulamadan verdim ben talimatı. İşbankasında da mobil uygulamadan otomatik ödeme talimatı verebilirsiniz diye düşünüyorum.
E-ekstre neden yasaklandı anlamadım yapıkrediden sürekli kredi kartı ve maaş kartımın her ayın belli dönemlerinde özetleri mail olarak gönderiliyor. İşbankasına özel bir şey mi bu yasaklanma?
-
Birkaç gün önce forumda bir başlıkta yazıyordu. Haber linki de vardı sanırım. Şu an bulamadım. Tüm bankalarda e-mail ile ekstre gönderilmesi yasaklanmış deniyordu. Sebebini bilemiyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X