< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spertecular -- 10 Nisan 2020; 13:25:36 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spertecular -- 10 Nisan 2020; 13:25:36 > |
E ödemezsen kapatacaklar tabi ey allahım.
|
Yasa gereği ve dönem borcu ödenene kadar demiş sonuçta haklilar
|
Hocam yalnız iş bankası ozellıkle bu konuda net acıklaması var 3 ay asgarı tutar altında odeme yaparsan kart borcunun tamamını odemeden kartını kapatırım dıyo bunuda ilk 2 kullanımda mesaj olarak hatırlatıyolar
|
E zamanını geçirmeyeceksin o zaman neyini anlamadın? Bak altınıda çiziyorum zamanında ödeyeceksin! ZAMANINDA!
|
Memlekette herkes mağdur herkes birilerini linçletme derdinde herkes dilenci artık
|
haklı haksız olayına girmiycem ben. anlaşılan o ki sizin ihmalkarlığınız da var. çünkü asgari ödeme yapmadığınız sürece mesajla hatırlatıyorlar. ve bundan önceki 2 ay boyunca da gelmiştir o mesaj.
ben malatyada yaşıyorum, iş bankası kredi kartım var, deprem bölgesi olduğu için 3 aydır ekstre borcu 0 (sıfır) olarak görünüyor. faizsiz şartsız ertelediler. yani art niyetli olsalar bunları da yapmazlardı. |
Haksızsın
Banka haklı Buraya mağdur edebiyatı yaparak konu açtın diye haklı olamazsın. Hesabında para vardıysa mobil bankacılık ile 1 dakika içinde ödeyebilirdin ki sen bunu 3 defa yapmamıştım. Birde gelmiş burada ağlıyorsun |
Bence siz gram anlamıyorsunuz bankacılıktan.
Banka sizin hesabınızdaki parayı otomatik ödeme harici, asgari ödeme vs için durduk yere çekemez. Ha kredinizi 3-4 ay ödemezsiniz kanuni takibe girersiniz o zaman hesabınızı bloke eder içinde ne var ne yok siler süpürür. Bu gibi durumlarda alır hesaptan parayı. Madem siz çok anlıyorsunuzda hesabınızda para olduğu halde neden ödemiyorsunuz? Ülkede ohal ilan edilmemiş, sokağa çıkma yasağı yapılmamış. Devlet bile çoğu ödemeyi ertelememiş siz kalkmış diyorsunuz ki milyonlarca kullanıcısı olan banka bana imtiyaz tanısın. Banka sizi zaten baştan uyarıyor hocam. Her gelen ekstrenizde yazar bu uyarı. Tabi siz kredi kartı kullanmayı bilmediğiniz için. Görmemeniz normal. Bankaya trip felan atın, belki açarlar geri. |
Haksız olup birde haklıymış gibi cumhuriyetin ilk yıllarında kurulmuş bu güzide bankayı karalamak için elinden geleni yapan bu kişi için inşallah banka sessiz kalmaz.
Öyle önüne gelene çamur atmak bu kadar kolay olmamalı. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spertecular -- 10 Nisan 2020; 14:4:26 > |