Şimdi Ara

İş Bankası kredi kartımı kapattı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
4.595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 10 yılı aşkındır iş bankasını kullanırım, şimdi(Tüm dünyanın salgın hastalıkla boğuştuğu olağanüstü zaman) reklamlarında "birlikteyiz, elbirliğiyle yeneceğiz, sizlerin yanındayız" diyen iş bankası kredi kartı borcumu ödeyebilecek para hesaplarımda olmasına rağmen kredi kartımın borcunu 2 defa(2016 ve 2018'de) zamanında ödemeyi unutup 2-3 gün sonra faiziyle geç ödemem yüzünden 3.kez ödemeyi unuttuğum için HABER VERMEDEN kredi kartımı kapattı ve doldurduğum alışveriş sepetinin ücretini ödeyemeden marketten çıktım.

- Kredi kartının borcunu ödeyebilecek para hesaplarda var banka bunu görüyor.
    - Kredi kartı borcunu ödemeyi 2 kere unuttum ancak 2sinde de bir-iki gün sonra faiziyle ödedim.Ödemeyi unutup birkaç gün sonra faiziyle ödediğim 2 seferin birisi 2016'da diğeri 2018'de olmuştu.Şimdi 3.cüsü 2020 nisan ayında oluyor.

İş Bankası kredi kartımı kapattı

Arkadaşlar, ajanslara milyonlarca dolar verip sosyal medyada "halkımızın yanındayız, birlikteyiz" algısını oluşturan bir banka, salgın hastalık yani olağanüstü kriz döneminde müşterisine haber vermeden kredi kartını kapatıyor ve siz bunu savunuyorsunuz, inanılmaz bir durum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spertecular -- 10 Nisan 2020; 13:25:36 >

• haklı haksız olayına girmiycem ben. anlaşılan o ki sizin ihmalkarlığınız da var. çünkü asgari ödeme yapmadığınız sürece mesajla hatırlatıyorlar. ve bundan önceki 2 ay boyunca da gelmiştir o mesaj.
    ben malatyada yaşıyorum, iş bankası kredi kartım var, deprem bölgesi olduğu için 3 aydır ekstre borcu 0 (sıfır) olarak görünüyor. faizsiz şartsız ertelediler. yani art niyetli olsalar bunları da yapmazlardı.
    Bence siz gram anlamıyorsunuz bankacılıktan.
    Banka sizin hesabınızdaki parayı otomatik ödeme harici, asgari ödeme vs için durduk yere çekemez.
    Ha kredinizi 3-4 ay ödemezsiniz kanuni takibe girersiniz o zaman hesabınızı bloke eder içinde ne var ne yok siler süpürür. Bu gibi durumlarda alır hesaptan parayı.

Madem siz çok anlıyorsunuzda hesabınızda para olduğu halde neden ödemiyorsunuz?

Ülkede ohal ilan edilmemiş, sokağa çıkma yasağı yapılmamış.
    Devlet bile çoğu ödemeyi ertelememiş siz kalkmış diyorsunuz ki milyonlarca kullanıcısı olan banka bana imtiyaz tanısın.

Banka sizi zaten baştan uyarıyor hocam.
    Her gelen ekstrenizde yazar bu uyarı.

Tabi siz kredi kartı kullanmayı bilmediğiniz için. Görmemeniz normal.

Bankaya trip felan atın, belki açarlar geri.
  • Her banka için durum böyle zaten hocam ne kadar süredir müşterisi olup olmadığınız değiştirmiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • E ödemezsen kapatacaklar tabi ey allahım.
  • Hocam yalnız iş bankası ozellıkle bu konuda net acıklaması var 3 ay asgarı tutar altında odeme yaparsan kart borcunun tamamını odemeden kartını kapatırım dıyo bunuda ilk 2 kullanımda mesaj olarak hatırlatıyolar
  • Memlekette herkes mağdur herkes birilerini linçletme derdinde herkes dilenci artık

• Yasa gereği ve dönem borcu ödenene kadar demiş sonuçta haklilar

• sende öde kardeş o zaman
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iş bankası kart aidatı iadesi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sen kullanıyor kredi kartı sonra ödüyecek o krediyi

• dikkat edersen yasa gereği diyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZenciPriapus

Her banka için durum böyle zaten hocam ne kadar süredir müşterisi olup olmadığınız değiştirmiyor.
    Türkiye'de 48 tane banka var hepsini kullandınız mı ki "her banka için durum böyle" diyebiliyorsunuz?
    Türkiye'de 48 bankanın kaçından kaç farklı işlem yaptınız ki "ne kadar süredir müşterisi olup olmadığınız değiştirmiyor" diyebiliyorsunuz?
    Ne kadar basit değil mi bilgi sahibi olmadan yazmak, yada para karşılığı algı yaratmak için yazmak..
  • Millet 1 ayda dağıttı bi taraflarını demekki hep gelecekten yiyormuşuz. Tasarruf planlama hak getire, zorunlu veya zorunsuz

• quote:

Orijinalden alıntı: AMC

E ödemezsen kapatacaklar tabi ey allahım.
    yazdığımı okumadınız mı? yoksa okuduğunuzu anlayamıyor musunuz?
    Kredi kartı borçlarımın hepsini ödedim, zamanı geçti ancak ödedim. Bir kez daha okuyunuz lütfen, altını çizdim, kalın yazdım anlamanız için
  • spertecular S kullanıcısına yanıt
    E zamanını geçirmeyeceksin o zaman neyini anlamadın? Bak altınıda çiziyorum zamanında ödeyeceksin! ZAMANINDA!

• adamlar haklı boş yapmışsın.
    Son ödeme tarihi geçtikten sonra yapacağın ödeme gecikme ödemesidir adamlar yasa gereği diye belirtmiş varsa bir şikayetin buyur devlete aç davanı ben ödedim sizi de yasanızı da diye adamlar yasaya uymak zorunda diğerleri gibi gevşek bir banka değil İş Bankası, kimsenin menfaati için yalakalık yapmıyor 7/24 diken üstünde incelenen bir banka.

Madem ödeme yapabiliyorsun vaktinde yap ha hesap kesim sana uymuyorsa gir uygulamaya hesap kesim tarihini değiştir çok zor değil bunları yapmak boş yere adamlara laf atmanıza gerek yok yani.

Ek olarak Yasa sadece iş bankasına özgü bir yasa değil tüm bankaların uyması gereken bir yasadır. Madde olarak sadece iş bankası uyacak yazdıklarını düşünmüyorum..

• Ne bekliyordunuz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: iDoctor

E zamanını geçirmeyeceksin o zaman neyini anlamadın? Bak altınıda çiziyorum zamanında ödeyeceksin! ZAMANINDA!
    Anladım.
    Yani sizde bir banka sahibi olsanız; 11 yıldır sizin bankanızı sürekli kullanan birisini, hesabında kredi kartı borcunun fazlaca miktar katı parasını olan müşterinizi 2 kez borcunu unutup geç ödediği için, 3.kez de ödemeyi unutursa salgın hastalık falan umrumda olmaz kredi kartını kullanıma kapatırım diyorsunuz yani. Algı için sosyal medya ajanslarına milyonlarca dolar vererek "el birliğiyle yeneceğiz, ekonomiye destek paketiyle sizlerin yanınızdayız" temalı reklamlar yaparım bunlar yeterde artar diyorsunuz sanırım.
    Tam olarak anladım sanırım.Teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mekatroniks

Ne bekliyordunuz ?
    Önceden haber verilmesini. Bir veya birkaç gün önceden mail/sms atabilir borcunuz ödenmezse kredi kartınız kapatılacak denilebilirdi.
    ajanslara milyonlarca dolar verip sosyal medyada algı yaratmayı düşündükleri kadar bunu düşünmemişler.
    Sistem böyle işliyor, Algı > Gerçeklik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spertecular -- 10 Nisan 2020; 14:4:26 >
    Bu konuda haklısınız . Uyarı yapılabilirdi .

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.