Şimdi Ara

İş bulamıyorum kafayı yeme derecesine geldim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
7.627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Elektrik teknikeriyim. Şehir dışı ilanlara da başvurdum. Mersindeyim ve burada mesleğimle ilgili bulmak gerçekten zor. Şehir dışının ilk aylarda yaşanılacak olan zorluğunu göze aldım. Başvurularımı yaptım bir sürü ilana başvurdum. Geri dönen yok. Kafayı yemenin eşiğine geldim ve sanırım yemeye de başladım. Hal ve hareketlerim değişmeye başladı. Kendi kendime abuk subuk hareketler yapıyorum, çok çabuk sinirlenmeye başladım her şeye. Aile içi sıkıntılar zaten büyüdükçe büyüyor ben iş bulamadıkça. Ne yapabilirim? Valiliğe falan dilekçe mi yazsam? Çalışmak istiyorum artık cidden. Saçlarım beyazlamaya başladı stresten. Tek istediğim bu ya. Kendi mesleğim üzerine çalışmak. Çıldırmanın eşiğine geldim ve bunu laf olsun diye yazmıyorum. Tüm gün evdeyim ve dışarı da çıkamıyorum param yok diye. Aileden bi yere kadar isteniyor para. Gözünüzü seveyim ne yapabilirim?

• para bulamıyorum olarak değiştirmeliydin hocam başlığı iş=para 1 milyon tl paran olsa çalışırmıydın ben olsam çalışmazdım şahsen 10 bin tl faizi yeterdi bana dünyada gezilecek o kadar ülke ve güzellikler varken neden bir şehirde ömrümü çürüteyim ki dünyaya bir sefer geliyorum birdaha gelecekmiyim ama haklısın çok uçuk bir düşünce oluyor bu söylediklerim 500 bin tl olsun orta halliden o bile yeterdi bana 5000 tl verirdi bankaya atsaydım yine çalışmazdım ama cepte 1 tl dahi olmamasıda var cebinde çay içecek paranın dahi olmaması yaşadım o zorluğu biliyorum
  • yaşın kaç dostum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Night King

yaşın kaç dostum?

24 hocam. Hocam o kadar bunalımdayım ki intiharı bile düşündüm bazen. Ergen tribi gibisinden değil. Benden bir bok olmaz boşa yaşamama gerek yok diyorum
  • Ablam 28 yaşında hala ailemle kalıyor gayet memnun baba parası yemekten
    Ailemin geliri ortalama düzeyde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Koliba Rha

Ablam 28 yaşında hala ailemle kalıyor gayet memnun baba parası yemekten
    Ailemin geliri ortalama düzeyde.

Hocam bizim gelirimiz iyi değil. Durumumuz pek iyi değil yani
  • para bulamıyorum olarak değiştirmeliydin hocam başlığı iş=para 1 milyon tl paran olsa çalışırmıydın ben olsam çalışmazdım şahsen 10 bin tl faizi yeterdi bana dünyada gezilecek o kadar ülke ve güzellikler varken neden bir şehirde ömrümü çürüteyim ki dünyaya bir sefer geliyorum birdaha gelecekmiyim ama haklısın çok uçuk bir düşünce oluyor bu söylediklerim 500 bin tl olsun orta halliden o bile yeterdi bana 5000 tl verirdi bankaya atsaydım yine çalışmazdım ama cepte 1 tl dahi olmamasıda var cebinde çay içecek paranın dahi olmaması yaşadım o zorluğu biliyorum
  • Başka geçici basit işlere yönel hocam. Biraz cebin para görsün, moralin düzelsin. Aynı zamanda kendi işinle ilgili planlar araştırmalar yap. Hemen bunalıma girmeyin la. Biraz relaks olun. Geniş düşünün.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bir kıza kafayı takma sorunsalı
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • evde oturmak yerine başka işe girmeniz daha iyi olur sonuçta ne kadar işsiz kalacağınız belli değil
  • Malesef zor bir durum herkes böyle çalıştırmak için insan aramıyolar köle arıyolar bir ee mühendisi arkadaşım geçen ay işten çıktı 6 gün 13 saat çalışıyordu aldığı maaş 1900 bune şimdi vasıfsız eleman bile aynı parayı alıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Dr. eneox

evde oturmak yerine başka işe girmeniz daha iyi olur sonuçta ne kadar işsiz kalacağınız belli değil

Hocam tantunicide kuryelik yapayım dedim aradım konustum geri dönecem dedi dönen olmadı. Onun gibi yani geçici iş olarak birkaç yere gittim gene dönen olmadı. Anca numaranı ver sana döneriz diyorlar. En son birine patlayacam.
  • Kendine fazla yüklenme babam 57 yaşında emekli, yaptığı işlerin parasını alamadığı için borç altında kaldı şimdi zar zor iş buldu şöförlük yapıyor. Memleketin durumu fena.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi There goes your life -- 26 Şubat 2018; 22:29:42 >
  • valla bende işsizim. 2 hafta önce bi işe girmiştim. 4 gün sonra sinirlendim patrona ben çıkıyom dedim. sonra pişman oldum.çünkü zor bulmuştum o işide. bugün biyerle görüştüm hikaye hep aynı. kağıda adını yazıp 1-2 kişi daha gelecek onlarlada görüşüp haber vereceğiz yani meali git başka iş bak sana burda ekmek yok koçum diyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Take That

valla bende işsizim. 2 hafta önce bi işe girmiştim. 4 gün sonra sinirlendim patrona ben çıkıyom dedim. sonra pişman oldum.çünkü zor bulmuştum o işide. bugün biyerle görüştüm hikaye hep aynı. kağıda adını yazıp 1-2 kişi daha gelecek onlarlada görüşüp haber vereceğiz yani meali git başka iş bak sana burda ekmek yok koçum diyor.

meslek ne eğitim
  • quote:

Orijinalden alıntı: YasinJR10

quote:

valla bende işsizim. 2 hafta önce bi işe girmiştim. 4 gün sonra sinirlendim patrona ben çıkıyom dedim. sonra pişman oldum.çünkü zor bulmuştum o işide. bugün biyerle görüştüm hikaye hep aynı. kağıda adını yazıp 1-2 kişi daha gelecek onlarlada görüşüp haber vereceğiz yani meali git başka iş bak sana burda ekmek yok koçum diyor.

meslek ne eğitim

grafik tasarım
  • 2-3 ay başka işte çalış, maddi acıdan kendini biraz toparla ondan sonra tekrar dene. Ama şuan paraya ihtiyacın varsa iş seçme gibi bir lüksün yok demektir. Önce seni az bir süre idare edecek para geçir eline, ondan sonra kendi işini yapmaya çalış.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sözleşmeli er-uzman çavuşluk gibi şeyler düşündün mü ?
  • Ben de part time arıyorum ama verilen işler broşür dağıtma, kasiyer, satış elemanı, müşteri temsilcisi tam insanı katil etmelik işler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: John WICK

Ben de part time arıyorum ama verilen işler broşür dağıtma, kasiyer, satış elemanı, müşteri temsilcisi tam insanı katil etmelik işler.

Part time için başka iş bulamazsın zaten
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: YasinJR10

quote:

meslek ne eğitim

grafik tasarım

Logo yapabiliyormusun? Oyunlar ile alakali

• Elinde diploman var zaten neden başkasına çalışmaya uğraşıyorsun. Kendi işini yap, mesela elektrikli alet tamir etme işi yapabilirsin evlere gidip. Tanıdığın dükkanlara kağıt yapıştır illa iş çıkar, daha sonra bir markanın servis işini alabilirsin. Kumtel, Ufo, vb...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.