|
Bildirim
|
Başka geçici basit işlere yönel hocam. Biraz cebin para görsün, moralin düzelsin. Aynı zamanda kendi işinle ilgili planlar araştırmalar yap. Hemen bunalıma girmeyin la. Biraz relaks olun. Geniş düşünün.
|
para bulamıyorum olarak değiştirmeliydin hocam başlığı iş=para 1 milyon tl paran olsa çalışırmıydın ben olsam çalışmazdım şahsen 10 bin tl faizi yeterdi bana dünyada gezilecek o kadar ülke ve güzellikler varken neden bir şehirde ömrümü çürüteyim ki dünyaya bir sefer geliyorum birdaha gelecekmiyim ama haklısın çok uçuk bir düşünce oluyor bu söylediklerim 500 bin tl olsun orta halliden o bile yeterdi bana 5000 tl verirdi bankaya atsaydım yine çalışmazdım ama cepte 1 tl dahi olmamasıda var cebinde çay içecek paranın dahi olmaması yaşadım o zorluğu biliyorum
|
Kendine fazla yüklenme babam 57 yaşında emekli, yaptığı işlerin parasını alamadığı için borç altında kaldı şimdi zar zor iş buldu şöförlük yapıyor. Memleketin durumu fena.
|
|
|
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi There goes your life -- 26 Şubat 2018; 22:29:42 > |
|
|
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |