ne mobil uygulamadan ,ne de müşteri hizmetlerinden birine ulaşamıyorum ne yapıcam ben buna 850 tl her ay fatura ödüyorum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
ne mobil uygulamadan ,ne de müşteri hizmetlerinden birine ulaşamıyorum ne yapıcam ben buna 850 tl her ay fatura ödüyorum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
İnternete rahat giriliyorsa sorun yok bence. Zaten hep böyle değildir anlık o kadar düşmüştür. Söyledikleri gibi 3G denenebilir bizim burda da 4G yavaş ama 3G ile 10-20Mbps veriyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Türk telekom merkezden uzakta hep öyle maalesef. Bizim konum şehire çok daha yakın ama 4G de yine de sorun vardı 1 diş çekiyordu düşük hız veriyordu. 3G kısmen iyiydi ama o da 3G sonuçta alınan maks 10-20Mbps oluyor. Altyapımız hiç yoktu mecbur yıllarca idare ettik bu sene daha yeni fiber çektiler. Geç de olsa en azından şuan sorun yok. Bizim bölgede Vodafone çok iyi yalnız, 4G den 100Mbps civarlarını veriyor komple onu kullanıyoruz biz. Siz de diğer operatörlere bir bakın bence. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 55superx -- 18 Ekim 2024; 14:11:27 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
bimcell hat 150 / 200 mbps hız veriyor |
Taahhüt yazıp 5555 Yollayın |