Bildirim
İŞ HAKKINDA FİKİR LAZIM
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Uyuşturucu yap
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yok kardeşim öyle haram işlerden uzak duruyoruz :)quote:
Orijinalden alıntı: Brockman
Uyuşturucu yap -
Breaking bad izlediysen ne yapicagini bilirsin
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Diskavri al sat
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: hohocanim
Arkdaşlar ufak bi depom var 30 40 m2 boş boş duruyor kiraya veremiyorum şimdi kendi kendime o depoda az sermaye ile bi iş yapabilirmiyim diye düşünüp durdum ve sizin fikirlerinizi almak istedim lütfen yardım edin güzel fikirlere belli bi hisse verebilirim
Hoş geldin arkadaşım eğer iş yapacaksan çocuklar üzerine iş yapın 1 tl atılıp binilen arabalar ve helikopterler nakit günlük para kazandıran karlı iş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bimden su al sat
O büyüklükte bir depoya anca suculuk olabilir. Yada depo emlakçı falan olmaya müsaitse, emlakçılar odasının kursu var oradan 2 ay içinde belgenizi alıp emlakçılık yapabilirsiniz.quote:
Orijinalden alıntı: Luken Drew
Bimden su al sat
Aslında tamamen sizin hayat tarzınıza kalmış birşey. Eğer 7/24 orada dururum diyorsanız ev faturaları yerine sadece elektrik ufo parası ödersiniz, tapuda dükkan diye görünüyorsa az elektrik ödersiniz.
Başka bir arkadaşın dediği gibi otomat makineleriyle iş yapılabilir, bunun içine langırt vs. de konulabilir.
Önce bulunduğunuz muhitte hangi sektörün geride olduğuna, muhitin neye ihtiyacı olduğuna bakın. Çok köpek olan biryerse, köpek evi yapabilirsiniz.
Düşününce bir çok şey çıkıyor ortaya, beyin fırtınasına açığız her zaman :)
-
arkadaşlar depo kör bir noktada o yüzden emlak köpek barınagı gibi kullanılamaz başka fikirler alabilirim içinde fazla durmucam depoda cam mekan falan yok :)quote:
Orijinalden alıntı: ChevyLacetti
O büyüklükte bir depoya anca suculuk olabilir. Yada depo emlakçı falan olmaya müsaitse, emlakçılar odasının kursu var oradan 2 ay içinde belgenizi alıp emlakçılık yapabilirsiniz.
Aslında tamamen sizin hayat tarzınıza kalmış birşey. Eğer 7/24 orada dururum diyorsanız ev faturaları yerine sadece elektrik ufo parası ödersiniz, tapuda dükkan diye görünüyorsa az elektrik ödersiniz.
Başka bir arkadaşın dediği gibi otomat makineleriyle iş yapılabilir, bunun içine langırt vs. de konulabilir.
Önce bulunduğunuz muhitte hangi sektörün geride olduğuna, muhitin neye ihtiyacı olduğuna bakın. Çok köpek olan biryerse, köpek evi yapabilirsiniz.
Düşününce bir çok şey çıkıyor ortaya, beyin fırtınasına açığız her zaman :)
Alıntıları Göster
-
7/24 orda durmayacagım kendi işim var ekstradan o depoyu bir sekilde değerlendirmek istiyorum mahalle arası kör bir noktada -
Bölmeler yap günlük oda olarak kirala
quote:
Orijinalden alıntı: trplayer
-
Garajda kurulan bir sürü dev firma var belki sende depo da kurarsın bilişime yönel (:quote:
Orijinalden alıntı: MarioGomez44quote:
Orijinalden alıntı: trplayer
Alıntıları Göster
-
bilişime yönel derken ne gibi otel gibi kullanamam mahalle kaldırmaz gençlerquote:
Orijinalden alıntı: cocainer
Garajda kurulan bir sürü dev firma var belki sende depo da kurarsın bilişime yönel (:
Alıntıları Göster -
Depo olarak kiraya ver o zaman :) yada biraz yatırım yaparak sunucu odası yapabilirsin. VPN ve host olayı yani.quote:
bilişime yönel derken ne gibi otel gibi kullanamam mahalle kaldırmaz gençler
Alıntıları Göster -
Mavi meth işine git.quote:
Orijinalden alıntı: ChevyLacetti
Depo olarak kiraya ver o zaman :) yada biraz yatırım yaparak sunucu odası yapabilirsin. VPN ve host olayı yani.
Alıntıları Göster -
kiraya veremiyorum depoyu host işi nasıl olabilirquote:
Orijinalden alıntı: yunus626emre
Mavi meth işine git.
Alıntıları Göster -
beyin fırtınası yapmamız lazım yardım eden yokmu lütfen ek gelir lazımquote:
kiraya veremiyorum depoyu host işi nasıl olabilir
Alıntıları Göster -
Hocam bilginiz yoksa host olayına filan girmeyin sonra piyasa mağdur kaynıyor. Siz en iyisi kiraya vermeye çalışın değerinin biraz altında verin masrafa girip iş tutturmaya çalışmaktan daha iyi olur :)quote:
beyin fırtınası yapmamız lazım yardım eden yokmu lütfen ek gelir lazım
Alıntıları Göster -
Blue meth kesinlikle en karlısı olurquote:
Orijinalden alıntı: cocainer
Hocam bilginiz yoksa host olayına filan girmeyin sonra piyasa mağdur kaynıyor. Siz en iyisi kiraya vermeye çalışın değerinin biraz altında verin masrafa girip iş tutturmaya çalışmaktan daha iyi olur :)
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- muhabbet kuşum konuşmayı kesti
- alevli meyve tabağı nasıl yapılır
- paxil hayatımı değiştirdi
- buruna kaçan sinek beyne gider mi
- whatsapp tek tik hilesi
- telegram indirim kanalları
- exxen de neler var
- penis nakli
- google çizim yap
- 5g nedir zararları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X