Şimdi Ara

İŞ HAKKINDA FİKİR LAZIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkdaşlar ufak bi depom var 30 40 m2 boş boş duruyor kiraya veremiyorum şimdi kendi kendime o depoda az sermaye ile bi iş yapabilirmiyim diye düşünüp durdum ve sizin fikirlerinizi almak istedim lütfen yardım edin güzel fikirlere belli bi hisse verebilirim

• Uyuşturucu yap

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brockman

Uyuşturucu yap
    yok kardeşim öyle haram işlerden uzak duruyoruz :)
  • Breaking bad izlediysen ne yapicagini bilirsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diskavri al sat

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hohocanim

Arkdaşlar ufak bi depom var 30 40 m2 boş boş duruyor kiraya veremiyorum şimdi kendi kendime o depoda az sermaye ile bi iş yapabilirmiyim diye düşünüp durdum ve sizin fikirlerinizi almak istedim lütfen yardım edin güzel fikirlere belli bi hisse verebilirim

Hoş geldin arkadaşım eğer iş yapacaksan çocuklar üzerine iş yapın 1 tl atılıp binilen arabalar ve helikopterler nakit günlük para kazandıran karlı iş

• Bimden su al sat

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Luken Drew

Bimden su al sat
    O büyüklükte bir depoya anca suculuk olabilir. Yada depo emlakçı falan olmaya müsaitse, emlakçılar odasının kursu var oradan 2 ay içinde belgenizi alıp emlakçılık yapabilirsiniz.

Aslında tamamen sizin hayat tarzınıza kalmış birşey. Eğer 7/24 orada dururum diyorsanız ev faturaları yerine sadece elektrik ufo parası ödersiniz, tapuda dükkan diye görünüyorsa az elektrik ödersiniz.

Başka bir arkadaşın dediği gibi otomat makineleriyle iş yapılabilir, bunun içine langırt vs. de konulabilir.

Önce bulunduğunuz muhitte hangi sektörün geride olduğuna, muhitin neye ihtiyacı olduğuna bakın. Çok köpek olan biryerse, köpek evi yapabilirsiniz.

Düşününce bir çok şey çıkıyor ortaya, beyin fırtınasına açığız her zaman :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ChevyLacetti

O büyüklükte bir depoya anca suculuk olabilir. Yada depo emlakçı falan olmaya müsaitse, emlakçılar odasının kursu var oradan 2 ay içinde belgenizi alıp emlakçılık yapabilirsiniz.

Aslında tamamen sizin hayat tarzınıza kalmış birşey. Eğer 7/24 orada dururum diyorsanız ev faturaları yerine sadece elektrik ufo parası ödersiniz, tapuda dükkan diye görünüyorsa az elektrik ödersiniz.

Başka bir arkadaşın dediği gibi otomat makineleriyle iş yapılabilir, bunun içine langırt vs. de konulabilir.

Önce bulunduğunuz muhitte hangi sektörün geride olduğuna, muhitin neye ihtiyacı olduğuna bakın. Çok köpek olan biryerse, köpek evi yapabilirsiniz.

Düşününce bir çok şey çıkıyor ortaya, beyin fırtınasına açığız her zaman :)

Alıntıları Göster
    arkadaşlar depo kör bir noktada o yüzden emlak köpek barınagı gibi kullanılamaz başka fikirler alabilirim içinde fazla durmucam depoda cam mekan falan yok :)

• ChevyLacetti kullanıcısına yanıt
    7/24 orda durmayacagım kendi işim var ekstradan o depoyu bir sekilde değerlendirmek istiyorum mahalle arası kör bir noktada
  • Bölmeler yap günlük oda olarak kirala

• quote:

Orijinalden alıntı: trplayer

Bölmeler yap günlük oda olarak kirala

• quote:

Orijinalden alıntı: MarioGomez44

quote:

Orijinalden alıntı: trplayer

Bölmeler yap günlük oda olarak kirala

Alıntıları Göster
    Garajda kurulan bir sürü dev firma var belki sende depo da kurarsın bilişime yönel (:

• quote:

Orijinalden alıntı: cocainer

Garajda kurulan bir sürü dev firma var belki sende depo da kurarsın bilişime yönel (:

Alıntıları Göster
    bilişime yönel derken ne gibi otel gibi kullanamam mahalle kaldırmaz gençler
  • quote:

bilişime yönel derken ne gibi otel gibi kullanamam mahalle kaldırmaz gençler

Alıntıları Göster
    Depo olarak kiraya ver o zaman :) yada biraz yatırım yaparak sunucu odası yapabilirsin. VPN ve host olayı yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChevyLacetti

Depo olarak kiraya ver o zaman :) yada biraz yatırım yaparak sunucu odası yapabilirsin. VPN ve host olayı yani.

Alıntıları Göster
    Mavi meth işine git.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunus626emre

Mavi meth işine git.

Alıntıları Göster
    kiraya veremiyorum depoyu host işi nasıl olabilir
  • quote:

kiraya veremiyorum depoyu host işi nasıl olabilir

Alıntıları Göster
    beyin fırtınası yapmamız lazım yardım eden yokmu lütfen ek gelir lazım
  • quote:

beyin fırtınası yapmamız lazım yardım eden yokmu lütfen ek gelir lazım

Alıntıları Göster
    Hocam bilginiz yoksa host olayına filan girmeyin sonra piyasa mağdur kaynıyor. Siz en iyisi kiraya vermeye çalışın değerinin biraz altında verin masrafa girip iş tutturmaya çalışmaktan daha iyi olur :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: cocainer

Hocam bilginiz yoksa host olayına filan girmeyin sonra piyasa mağdur kaynıyor. Siz en iyisi kiraya vermeye çalışın değerinin biraz altında verin masrafa girip iş tutturmaya çalışmaktan daha iyi olur :)

Alıntıları Göster
    Blue meth kesinlikle en karlısı olur
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.