Bildirim
İş'te üniversiteli karta 3 ay macfit üyeliği hediye
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bugün ayın kaçı
Erken haber vermişsiniz teşekkürler. -
Dün akşam haberim oldu konu açamadım umarım bitmeden faydalanabilirsiniz iyi günler
Link yok mu? nerden başvuru yapılıyor?
Maximum uygulamasından başvurdum
Efsaneymis
uygulamada gözükmüyor öyle bir kampanya -
-
mükemmel zamanlama -
Sonradan aldıklarımızı iade etsek ne olur acaba -
şöyle kasıntı spor merkezlerine üstüne para verseler gitmem -
-
arkadaşlar maximum mobile giriş yapınca görünüyor.giriş yapmazsanız görünmüyor. -
Müşteri hizmetlerini aradım her müşteride gözükmüyormuş kampanya malesef ben de onlardan biriyim
bende de gözükmüyor. -
Herkeste görünmüyormuşta sizinde macfit’ten çok iyi biryermiş gibi bahsetmenize şaşırdım açıkçası
Ağırlıklar sağda solda, dolapların kilidi tutmaz, kendine pt diyenlerin sizi yolmaya çalışması, 2-3 ay çalışıp o hareket öyle değil böyle yapılır diyen tipler vsvs.
En azından underground dediğiniz salonlarda 500 tane pt yok, bi tane var o da salonun sahibi, jedi master gibi geziyor etrafta bizde padawan. Ayrıca;
Ömrümde ilk defa(muhtemelen tek) kadın abaza gördüm macfit dediğiniz yerde, sıkıldım aletlern başında sıra beklemekten eve çalışma istasyonu vs aldım, parayı da vermediler lanet olsun dedim bıraktım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
işte üniversiteli kartım var ama kampanya bende gözükmüyor?Nedenini bilen var mı acaba?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AshtonKutcher -- 28 Şubat 2018; 19:57:2 > -
Satan varsa alabilirim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- ticket geçen marketler ankara
- ccleaner pro key
- tod süper dolu paket
- merci çikolata a101
- tcl 65c755 yorum
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X