Şimdi Ara

İş Yeri İçin Ufak Bir Soru !!! Modem Seçimi ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, ben iş yeri için bir modem alıcam ama nelere dikkat edilmesi gerekiyor bilmiyorum, şu anda kablolu kullanıyoruz ttnet in saçma sapan bir modemi internet gidip gidip geliyor, ama kabloluda kablosuzda olabilir kullanabiliriz, bizim işimiz internetten döküman çıkartmak yani forokopicilik diyebilirim o yüzden internetin kesintisiz ve yüksek hızda olması gerekiyor, okadar da uçuk bişey değil ama yüksek hızla olması yetrerli ve tam bir müşteri gelince iş yaparken internetin kesilmemesi bizim için çok önemli..
    Bu arada iki bilgisayar var isikide canonun 4 ofis yazıcılarına makinesine bağlı, ve şunları kullanıyorumhttp://www.bimeks.com.tr/urun/102651/tp-link-tg-3269-32bit-gigabit-pci-ethernet.aspx , http://www.bimeks.com.tr/urun/105305/tp-link-sg1008d-8-port-10-100-1000-switch.aspx
    Birkaç tane modem önerebilirseniz çok sevinirim :)
    Şimdiden Çok Teşekkür Ederim ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omerascioglu -- 3 Eylül 2012; 23:50:12 >

• Lütfen Yardım Edin Çok Önemli :(
  • Ve ufak bir soru daha, 300Mbps ve 150Mbps arasındaki fark ne dükkan için hangisini alabilirim sizce
  • Peki son bir soru en hızlı internet ve veri gönderimi hangi adsl i alırsam olur kablolu mu kablosuz muı sonuç olarak yinede kablolu kullanıcam ama ??? ve 54mbps kabloluda ,150 mbps kablosuzda yazıyor ama kablolu bağlanıcağım için hız ne olur ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omerascioglu -- 3 Eylül 2012; 23:49:12 >
  • işyerine kullanacaksan niye ciddi bir modem almıyorsun da yukarıdaki modemin peşinde koşuyorsun? bu da benim birinci sorum ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: omerascioglu

Peki son bir soru en hızlı internet ve veri gönderimi hangi adsl i alırsam olur kablolu mu kablosuz muı sonuç olarak yinede kablolu kullanıcam ama ??? ve 54mbps kabloluda ,150 mbps kablosuzda yazıyor ama kablolu bağlanıcağım için hız ne olur ??

tplink 8840t al.
    kablosuzdur lakin harbiden süper iş yapan bir modemdir.
  • yukarıdaki modem dediğin ttnet inse onu internet alınca vermişlerdi çok eskiden, yanında hediye anlamındada, vermez olaymışlar :D
    Çok teşekkür ederim yani kablolu al diyorsun, peki benimde gözüme Tp-Link TD-8817 Modem çarptı bu 54mbps, Tp-Link 8840T 4 Port Modem buda 24 hangisi ni tercih etmeliyim ? ve hangisinde dosya paylaşımı işte yazıcılara dosya gönderirim v.s daha hızlı olur ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omerascioglu -- 4 Eylül 2012; 10:02:25 >
  • lütfen, en hızlı şekilde almam lazım yardımcı olun :(
  • bugün alıcam modemi yada cevap gelmezse yarın alıcam, o yüzden cevaplarınız çok önemli :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: omerascioglu

yukarıdaki modem dediğin ttnet inse onu internet alınca vermişlerdi çok eskiden, yanında hediye anlamındada, vermez olaymışlar :D
    Çok teşekkür ederim yani kablolu al diyorsun, peki benimde gözüme Tp-Link TD-8817 Modem çarptı bu 54mbps, Tp-Link 8840T 4 Port Modem buda 24 hangisi ni tercih etmeliyim ? ve hangisinde dosya paylaşımı işte yazıcılara dosya gönderirim v.s daha hızlı olur ?

8817 de kablosuz özelliği yokki 54mbps olsun.
    8840t nin 24 denen özelliği maks desteklediği adsl hızıdır.
  • O zaman son kararım 8840t yi alıyorum, çok teşekkür ederim her şey için :)
  • rica ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.