Selamlar, Sahibi olduğum dükkanın kiracısıyla yaklaşık bir yıl dolmamasına rağmen sürekli sorunlar yaşıyorum, oto garaj detailing adında dükkanımı kiralayan şahsın tavırları kira ödememesi ve apartman sakinlerine rahatsızlık vermesi üzerine artık dayanamıyorum ve sizlere danışmak istiyorum, öncelikle şahıs dükkana girmek için tabiri caizse kırk takla attı ve bizi ikna etti rahatsızlık vermem kirayı geciktirmem vs şahıs dükkana daha biz kontrat imzalamadan dükkana masraf etmeye başladı daha ortada ruhsat kontrat yok, şahıs ilk zamanlarda zabıta tarafından uyarıya uğradı ve burada oto yıkama ve bunun gibi dükkana araba sokup herhangi bir işlem yapamıyacağı konusunda uyarıldı, üzerine ben konumda bulunmadığım için haberim olmadı ve olayı sorduğumda "belediye ye para yedirecez anlaşılan dedi ben de bilmiyorum neden geldiklerini gibi ifadeler kullandı", konu hakkında bilgi almam doğrultusunda bu tarz apartman tarzı yerlerde dükkan kısmına bu tarz işletmeler açılamayacağı şikayet üzerine kapatılacağı konusunda bilgi verdiler şahsa sorduğumda ses olmayacağı konusunda garanti verdi üzerine şikayet etmesinden kimsenin emin olamayız mağdur olmak istemiyorum dedim ve bunun üzerine tehdit eder tarzda bir sıkıntı olmaz kim şikayet ederse buluruz geri çektiririz içeride adamım var gibisinden cümleler kullandı bu arada dükkandan çıkartmak istemem üzerine benden masrafını geri istedi ben de cebimde para olmaması üzerine ve başımıza bela almamak için tamam dedim , şahıs ruhsatını malzeme satışı olarak aldı, üzerine tadilat kısmında yaptığı kabahatlerden dolayı apartman sakinlerini mağdur etti ve insanların şikayet etti şahsın cevap olarak tavırları tehdit eder tarzda konuşması üzerine insanlar da artık iletişim kurmak istemedi, bu zabıta olayların öncesinden tecrübesizliğimden kaynaklı kira kontratında kirayı düşük bir fiyattan yazdık isteği üzerine ancak kontrat harici attığı paranın da iban kayıtları var (arkadaşlar lütfen sizin hatanız hak etmişsiniz vesaire gibi yorumlar yapmazsanız sevinirim bu işlerde yeniyim başımda tecrübeli biri yok), ilerleyen zamanlarda bina sakinleri park yeri bulamadıklarını park yerlerini işgal ettiğini söyledi, şahıs bu arada içeride hala araba sokuyor yıkama yapıyor bunla yetinmeyerek apartmanın park yerlerine tamir etmek için araçlar çekip orada yatırıyor ve benim bundan haberim bile yok, şahsı arayıp durumu belirttiğimde avukatınızla konuşun orası benim yerim der gibi bana da tehditvari konuştu hakkım gibi şeyler söyledi içeride tamir araba yıkama dışarıda da tamir yapıyorum dedi, sayın arkadaşlar şahıs daha yeni olmasına rağmen kirasını 15 gün geciktirdi ve herhangi bir şekilde geciktireceğine dair bir şey demedi hatta depozito bile vermedi istememe rağmen şu an sürekli yalan söylüyor ve artık telefonlara cevap vermiyor, kontratım da bir sebepten dolayı onda kaldı ve ısrarla istememe rağmen vermiyor, şu an artık dayanamıyorum ve şahıs cidden beni inanılmaz bir sıkıntıya soktu, ben bu şahsı dükkandan çıkarmak istiyorum gerek serseri tavırları, dükkanın sahibi gibi takılması gerek kirasını önemsememesi gibi gibi sorunlardan kaynaklı. Sayın arkadaşlar benim aklıma ilk gelen yollardan biri zabıtaya şikayet etmek oldu çünkü şikayet üzerine mühürlerim dedi uyarı yapıldı açılmadan önce, ama ancak şahsın tavırları bir şüpheye düşürmedi değil şikayet edeni bulur geri çektiririz gibisinden "CİMER" e şikayet etmek aklıma geldi bana verebileceğiniz tavsiyelere açığım bu arada şahsın dükkanda yıkama yaptığı tamir yaptığı içeriye araba sokarken çektiği görüntüler videolar var. Hususlar Şahısın kontrat kendi ismine değil akrabasının, Kira geciktirmek, ödememek telefonlara cevap vermemek herhangi bir bilgi sağlamamak, Depozito vermemek aradan aylar geçmesine rağmen, Zabıta burada apartman dükkanında bu tarz bir işletme açamazsınız demesi üzerine dükkanı açmak, |
Bildirim