Şimdi Ara

İş yerimi nasıl şikayet edebilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir benzinlikte çalışıyorum bulunduğum yer sigortasız işçi çalıştırıyor arada şikayet edenler oluyor ama sigortacı teftiş için gelince müdür ön sahada sigortasız olanları soyunma odasına gönderip sigortacı gidene kadar bekletiyor bide gelen sigortacılar bir şey yapmıyorlar patronun arkadaşılar

Şuan bende en az 17 tane otobüs plakası olup arabalardan kaçak fiş kesilen plaka var hepsininde gününü ve saatini not aldım sizce polise ihbar etsem baskın yaparlar mı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Ulpro kullanıcısına yanıt
    Ticaret bakanlığına şikkayet etsen veya cimere iş yerine ceza keserler.

Zabıtaya da bildirebilirsiniz durumu ama en sağlıklısı cimer.

• Benzinliğin patronunun bulunduğum yerdeki emniyet müdürüyle samimiyeti var diyorlardı iş yerinde

Bir sürü kişi şikayet ediyor ama sonuç çıkmadı hiç . Bendeki kaçak fiş kesilen plakaları polise versem işe yarar mı

• 170
    Şikayet sonra cimere yaz cimerden sonuç çıkar bakarsın

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    O nedenle cimere git dedim. Zabıta müdürü veya emniyet müdürü ile samimiyet varsa sorun yaşama ihtimalin var. Cimerde en tepeden geliyor emir o nedenle paşa paşa bakmak zorundalar.

• Cimerde emir en tepeden gelse bile bu emirin ulaşacağı bir basamakta emniyet müdürü değil mi , adam söyler benzinlikçiye şikayet gelmiş hazırlığınızı yapın geliyoruz diye

Kanıtlayacağın şeyler varsa resmi olarak görsel vs cimere bildirirsen bir şey yapamazlar.

Ama söylenti kıvamındaysa yani sigortasız işçi vs gibi durumlar varsa işte o biraz sorun.

Fiş mevzusunu bildirebilirsin mesela.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İş yerinin whatsapp grubundayım her hafta vardiya listesi atıyorlar kim hangi vardiyada diye onun fotoğrafını alıyorum

Vardiya listesinde sigortasız olanların çalıştığı vardiyada kamera görüntülerinden verilen saatte orada sigortasız çalıştığını kanıtlayabilirim kendimde fotoğrafını çekerim elemanların

Şuan bir sürü kaçak fiş var elimde akaryakıt personelleri arabalara başka fiş yazarken ekranda gördüğüm plakaları telefona not aldım hangi tarihte hangi saatte hangi plakaya hangi plakayı yazdılar diye

O zaman kanıtlarla cimere git bildir.

• İş elimde patlar mı diye düşünüyorum bir numarayla belki o plakaları rapordan silebilirler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ulpro -- 21 Eylül 2024; 11:36:5 >
    İhtimal var.

• Eğer böyle bir numara yapıp kanıtları temizlerlerse marka adı zedelemeden dava yerim eğer yapamazlarsa veya kanıtları tam temizleyemezlerse bide delil karartma suçundan ekstra ceza yerler

Risk sana kalmış.

• 5 ekimde İşten çıkacağım o zaman cimere kanıtlarla atarımda kamera kayıtlarını 15 gün tutarlar mıdır sistemde

Kamera kayıtlarını bir işletme 5 sene tutmak zorundadır.

• Şikayetle sonuç alamazsın böyle tiplerin her mevki makamda tanıdığı vardır örtbas edip yırtarlar sonra da şikayetçinin peşine düşerler.
    Ama olan bitenleri ifşa edersen örtpas etme şansları kalmaz. O zaman işler değişir.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Cevap yazdım uzunca dh sildi. Sansür uyguladı. Bişi yapamazsın kısaca.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.