Şimdi Ara

İşbankası kartımdan habersiz para çekildi (ssli)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar birkaç dakika önce telefonuma şöyle bir mesaj geldi.

Kredi kartı bilgilerim demekki birilerinin eline geçmiş. Php ne diye araştırdığımda Filipinler parası çıktı. Yurtdışından birileri tarafından yapılmış demekki

Edit: benden başka yaşayan da olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DF27737F1 -- 25 Ekim 2021; 0:28:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• facebook diyor facebook payden kartini kaldir ve kapatmak icin SMS at

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İşbankası ile mahkemelik olacağız anlaşılan

• kartınızı kapatın, bankanıza harcama itirazı talebinde bulunun, bunun için dilekçe yazıp şubeye veriyorsunuz belki internetten de veriliyordur bankanızla görüşüp süreç hakkında bilgi alın. Harcama itirazında bulunulan ödemeler banka tarafından incelenip size ait değilse %100 tutarı geriye aktarıyorlar bi sorun çıkmazsa

• Drummer07 kullanıcısına yanıt

Valla ben direkt bankaya gidip işlem yapayım ya

• Az önce de brezilyadan biri benim hotmail'i hacklemek için şifre sıfırlama isteği yapmış İşbankası kartımdan habersiz para çekildi (ssli) , hemen iki aşamalı doğrulamaya geçtim.

Özellikle banka gibi işlemlerde dikkat edin hocam, biyometrik doğrulamadan tutun iki aşamalı doğrulamaya kadar güvenlik önlemleri oluşturun. Kart bilgilerinizi elinizden geldiğince sitelere vermemeye çalışın, 3d secure olmayan sitelerden alışveriş yapmayın. Tekrar geçmiş olsun.

• Hocam babama da oldu benzeri yine facebook üzerinden 250 dolar harcama yapılmış. Arkadşalr İn dediği gibi dilekçe falan verdi bankaya sonra biraz zaman geçti ama geri ödedi banka bu parayı, başta telaş yapmanız normal ama geri ödeyecekleridir diye tahmin ediyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İzin çıktı: Enpara, banka oldu!
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • www.sikayetvar.com
    İş Bankası Kredi Kartımdan Habersiz Para Çekilmiş!
    https://www.sikayetvar.com/is-bankasi/is-bankasi-kredi-kartimdan-habersiz-para-cekilmis-2

Benzeri bir şikayet daha.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.