Şimdi Ara

işe girince barınma mevzusunu napmak lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • işe girdim maaşım var diyelim 3-4k para

abi bu parayla kredi falan ev almaya kalkışsan nası alcan hadi bi şekil oldu diyelim bana para kalmayacak ki 30 yıl boyunca kredi borcu ödeyecem + bi telefon bile alacak param kalmıycak. hayatımda hiçbişey değişmiycek yani. ben maaşlı işim olunca güzel güzel istediğim her şeyi almak istiyorum beyler

ev almadık diyelim , e bu sefer de kiraya para gidecek gerçi. + evimiz de olmayacak

yani nolacak bu ev işi almak mı lazım almamak mı yalvarırım yardım edin

• Maaşın hep sabit mi kalacak oyleyse vasifsizin tekisindir zaten ev alma sürün

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sabit kalmayacak hocam artacak zamanla tabii

ne öneriyosun

• Ev zor. İki kişi çalışacak, biri maaşı krediye verecek, diğerininkini yiyeceksiniz. Ancak o şekilde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leon FR -- 6 Kasım 2021; 18:35:27 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evi alanlar cocuguna miras icin alir cunku belkide evin borclari belkide yaslaninca bitecek sen 15 sene falan kendi evim diye kullanabileceksin ölmeden, miras birakma gibi bir derdin yoksa kirada oturmak daha mantikli bence.Daha ucuza geliyor yada kira oder gibi ev sahibi olmak olaylarini yapabilirsin.Taksitle ev satiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gold5555 -- 6 Kasım 2021; 18:36:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu açtığın tarihlerde ben de aynı maaşı alıyordum, kira ile iyi kötü götürüyordum. şimdi 3 katına çıktı maaşım ama kira 4 katına çıktı. ucu ucuna gidiyorum, ev almak hak getire :D

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.