Bu denklemden çıkmak istiyor Sabah 6:10 da uyan Tuvalete git kahvaltı et namaz kıl Saat 7:10 evden çık servise bin 7:15 te Saat 7:40-7:45 ise gel Saçma sapan şeylerle insanlarla ugras Saat 12 yemeğe git Saat 13:00 öğlen namazı Saat akşam 17:00 kadar çalış sonra işten çık Saat 17:30-17:45 eve gel 18:00 yemek ye 18:30-22:00 evde geçiyor yatakta yat Sabah tekrar iş çok sıkıldım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İse gitmek işkence
-
-
herkesin aynı mübarek :(
çalışmak için yaşıyoruz yaşamak için değil maalesef
-
Dünya ve içindeki her şeyin hatta sizin hayatınızın bile kontrolü diğer insanların elinde...
Bu dünyada yapılabilecek tonla harika şey var. Fakat para yok, para nasıl edinilir? Diğer insanlara biat ederek. Önce onları zengin etmelisin. Tabi bu uzun sürecek, hayatının en enerjik ve taze zamanlarını diğerlerine daha çok para kazandırarak geçirmelisin. Nihayet devlet artık çalışmana gerek olmadığını söyleyerek seni azat edecek. Sende yaşlı ve bitkin bedenin içinde hala dün gibi taze olan hayal ve fikirlerinle ne olduğunu bile anlamadan öleceksin.
-
Senelerce garantili iş diye bu eziyete katlanırsın, tam emekli olma hayallerine dalınca “Sende daha çok iş” var deyip uyandırır bunlar.
Terkedip gitmek şart oldu…
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Güzel yorum
e gitme hiçbirşeyin zorunda değilsin. Gidiyorsan da kabullenmişsindir isyan etmeye hakkın olmamalı.
Kapitalizm Modern Köleliktir...
1 gün tatil için 6 gün çalıştırırlar.
İnsanlar sevmedikleri işleri yaptıkları için mutsuzlar. Bu sebeple işlerini iyi yapmaları beklenemez.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bir de üzerine, sana kredi çektirip askerlik borçlanmısını ödetirler... Bakalım bundan sonraki darbe kimden gelecek...
-
Özel sektöre gel daha rahatsın. 6 gün tatil 1 gün çalışma. Maaşında ömür boyu enflasyona endeksli. Harbi.
-
Çok uluslu firmada çalışırken, altıma sıfır km otomobil, ve tüm masraflarım için limitsiz kredi kartı vermişlerdi.
Yattığım yerde başarı gösterip düzenli olarak pirim alıyordum.
Bir gün mesai arkadaşım olan kıdemli kadını müdür yaptılar başıma. İlk işi de tutanak tutup işten attırmak oldu.
Çok şaşırmıştım zira sevdiğin takdir ettiğim bir iş arkadaşıydı hatta kıdemlilerin acemilere rozet takma merasimlerinde müdürler bana takma görevini daima ona verirlerdi.
İşten atıldıktan sonra anlayabilmiştim; benim arkasından ettiğim övgü ve takdir dolu laflarımı “Bu playboy sana göz koymuş” şeklinde ona iletilmiş…
Kankam sen ne iş yapiyodun
-
Cemilin gençlik yıllarından bukleler
-
Başka iş ara
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bence başlangıç için olay tamamen şu olmalı:
https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:7154544985378304001/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3AA68E795 -- 21 Ocak 2024; 15:15:51 >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Dünya ve içindeki her şeyin hatta sizin hayatınızın bile kontrolü diğer insanların elinde... Bu dünyada yapılabilecek tonla harika şey var. Fakat para yok, para nasıl edinilir? Diğer insanlara biat ederek. Önce onları zengin etmelisin. Tabi bu uzun sürecek, hayatının en enerjik ve taze zamanlarını diğerlerine daha çok para kazandırarak geçirmelisin. Nihayet devlet artık çalışmana gerek olmadığını söyleyerek seni azat edecek. Sende yaşlı ve bitkin bedenin içinde hala dün gibi taze olan hayal ve fikirlerinle ne olduğunu bile anlamadan öleceksin. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X