Şimdi Ara

Isı değerleri ve Fan soruları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Öncelikle şu an ki değerlerimi bir göstereyim ve sorularıma geçeyim,

X4 925 kullanıyorum ve stock fan oyunlarda vesaire sıkıntı veren bir ses çıkarmaya başlıyor, şöyle takması kolay düzgün CPU fanlar nelerdir? Yüzlerce konu var farkındayım ama her kafadan ayrı bir ses çıkıyor, uyumluluk haricinde neye dikkat edilmeli CPU fan'ı alırken mesela?

Xigmatek Midgard 500W kullanıyorum (http://www.vatanbilgisayar.com/xigmatek-cpc-t55db-u03-midgard-pure-black-edition-500w-midt-atx-siyah-kasa/productdetails.aspx?I_ID=42537) , kasanın üst tarafına fan takmak için 120mm fan aldım bugün hani şu yaz sıcağında biraz daha rahat etsin makine diye, lakin üst kapağı sökemedim; var mı kullanan eden falan yardımcı olabilicek? Onun yerine yan kapağa taktım içeri üfleyecek şekilde sıcaklıklarda pek bir oynama olmadı.

• Dikkat et 4477 rpm de işlemci fanı uçuşa geçmesin
    Ucuz ve etkili soğutma için Sunbeam core contack freezer.
    Bende Phenom 955 de üzerinde coolink 120 lik pwm fan ile 1100 devirde full sessiz , masa üstü (bu sıcaklarda bana göre normal )42º oyunda tam yük ve 1800-1900 fan hızında max 55-56 º Kasa asus ta 863 önde 120 mm (oda işlemci fanına pwm çoklayıcı ile bağlı) arkada 8 adet 80 mm fan mevcut

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaan08 -- 8 Ağustos 2010; 16:24:44 >
  • Uçuşa geçti geçicek ya alet kendinden geçiyo, Sunbeam lere bir bakayım yarın hem işlemci kurtulsun hem ben.
  • Bu değerler sizce normal mi,

[simage]

[/simage]

[simage]
    [/simage]

ayrıca speedfan ile fan hızını yüzde 20 ye çektim.Stok fan hızını, uygulamalarda sorun yaratır mı bu yüzde 20,yani oyunlarda açmam gerekir mi?.Şu an yaklaşık 3500 rpm...

Ayrıca burdaki aux nedir? CPU sıcaklığını everest tam ölçmüyor.Core Temp'de 0 gösteriyor everestte.Ama speedfan 45 gösteriyor.Nedeni nedir?İyice kıl oldum everestte core temp'te 0 derece gösteriyor işlemci sıcaklığını....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jturcoman -- 9 Ağustos 2010; 16:48:52 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.