Şimdi Ara

İşinde tecrübesizlerin açlıktan ölmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Önlisans elektrik mezunuyum hangi işe başvursam en az 2 yıl tecrübeli bilmem x programını iyi bir şekilde kullanabilen y projesini okuyabilen ... bu kan emici sistemde ne yapacam bilmiyorum
    İşkur mesleki egitim programına da başvuramıyorum her yer torpil
    Kapitalist sistemde okumuş köle olmak icin bile paraya ihtiyaç var

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• "tecrübeli" şartı takıntısı yıllardır olan bir sıkıntı. Herkeşler kaymağı hazırlamakla uğraşmak istemiyor. Birisinin pişirdiği kaymağı yemeği, hazıra konmayı tercih ediyorlar..

• İşinde tecrübesizlerin açlıktan ölmesi
  • dekareme kullanıcısına yanıt

Gerçekleri konuşmanın vakti geldi. Ee o zaman ne yapacak bizim deli, veli demezler mi adama, veli iş bulamazsa hayatını nasıl idame ettirecek karnını nasıl doyuracak temel ihtiyaçlarını nasıl görecek bunun çözümünü niye kimse vermiyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Penguen Gunter kullanıcısına yanıt

İşte tüm bunlar işverenin umrunda bile değil. O sadece başka iş yerlerindeki patronların nice çileler çekerek pişirdikleri hazır tecrübeli elemanı alıp kaymağını yeme niyetindeler.. Tecrübesizler ise bunlara göre ölsün gitsinler...

• E nabacam ben şimdi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • en büyük sıkıntı 18-30 yaş arası tecrübeli eleman hiç kimse birine birşey öğretmek istemiyor sonrada çıraklar yetişmiyor eleman yok kalifiye eleman yetişmiyor diye sızlanıyorlar türkiyedeki sistem böyle malesef ülkenin insanını anlamayan bir sistem kuruldu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • lowss kullanıcısına yanıt

pes etmeden yola devam...

• Kardeş tecrübe mecrübe hak getire huzurlu bir iş ortamın olsun gerisi boş 5 yıllık tecrübemle yabancı diye bir frmaya girdim bildiğin nalbur dükkanı gibi çıktı bütün gün ağzı bozuk insanlarla uğraşıyoz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.