Şimdi Ara

ısınma problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • herkese selam arkadaşlar öncelikle sistemim şöyle: intel core 2 duo e4300, 1gb ddr2 800mhz kingston, asus p5b, ve asus x1650 silent edition. ben bu sisteme biraz overclock yapmak istiyorum malum işlemci çok yatkın bu işleme. ama intel thermal analysis tools ile overclock suz ısılara baktığımda 45 ile 47 derece arasında görüyorum bu bana biraz yüksek geldi sizce normal mi? işlemciyi şu anda 2.0 yaptım sıcaklık en düşük 46 en yüksek 48 görüyo windows da iken. yüklensem daha da artacak o yüzden önce bir danışayım dedim. sizce önce yük altında da mı denemeliyim (eğer öyleyse en iyi program nedir?) yoksa stock soğutucu mu yetersiz? yardım ederseniz sevinirim.

• Benim E6600 (1.35v 3.2Ghz, Standart fan) 'ün ısı değerleride sizin ki ile aynı, yani 48c. Oda ısısı; 26c
  • kardes sık dısını al bıtane cpu sogutucu 2. el bile alsan ısı kaybı olmaz sana al derım 10 15C DUSUYO KARDES YAPABILIGIN KADAR OC YAPARSIN 2 KATI NRDESYE BEN 2.8DEN 3.6 YA CIKIYOM ISI 50C YUKTE GERİSİNİ SEN DÜSÜN rset atmaların cogu stabıl olmayısından degıl psu dan unutma
  • ayrıca kullandıgımız cep aynı:))) güzel telefon
  • cevaplar için sağolun. evet bende adam gibi bir soğutucu düşünüyorum. bu arada 87 akın o telefon evet mükemmel. aynı şehirde oturuyoruz ve metalcisin sanırım benim gibi neyse çok kaçmaylaım konu dışına...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ARone

herkese selam arkadaşlar öncelikle sistemim şöyle: intel core 2 duo e4300, 1gb ddr2 800mhz kingston, asus p5b, ve asus x1650 silent edition. ben bu sisteme biraz overclock yapmak istiyorum malum işlemci çok yatkın bu işleme. ama intel thermal analysis tools ile overclock suz ısılara baktığımda 45 ile 47 derece arasında görüyorum bu bana biraz yüksek geldi sizce normal mi? işlemciyi şu anda 2.0 yaptım sıcaklık en düşük 46 en yüksek 48 görüyo windows da iken. yüklensem daha da artacak o yüzden önce bir danışayım dedim. sizce önce yük altında da mı denemeliyim (eğer öyleyse en iyi program nedir?) yoksa stock soğutucu mu yetersiz? yardım ederseniz sevinirim.

İşlemciye bir yüklen bakalım o andaki ısı değerleri ne oluyo orthos vb.programlarla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi p4ozgur -- 17 Haziran 2007; 15:11:50 >

• orthos ile max 51 derece gördüm. 49 - 50 arasında dolaşıyor. şu anda işlemci 1980mhz de çalışıyor. sanırım stock soğutucu overclock için oldukça yetersiz.
  • valla max.51 normal görünüyo.Bİ overclock çek o zaman yüklen bakalım ne oluyo.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi p4ozgur -- 18 Haziran 2007; 20:35:52 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.