Şimdi Ara

Isınma problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Intel® Core2 Duo T5750 (2.00 GHz, 2 MB L2 cache, 667 MHz FSB)

Chipset Intel® PM965 Express

Wireless Intel Pro Wireless 3945 802.11a/b/g

Ekran Özellikleri 15.4" WXGA CrystalBrite (220 nit) LCD 1280x800 Çözünürlük 8ms

Ekran Kartı NVIDIA® GeForce 8600M GS (256MB-1024MB)

Bellek 2048 MB ( 2 * 1024MB ) DDR2 667Mhz

Sabit Disk 160GB SATA

Optik DVD Double Layer DVD+RW

bu özellikteki bi laptop almayı düşünüyorum acaba çok ısınma yaparmı?

• Özelliklerden dolayı bilgisayar ısınmaz arkadaşım... Acerler genellikle kalıplı kasalarından ve hava sirkülasyonlarının iyi olmasından dolayı pek ısınmadığı söyleniyor.
  • ben de bu bilgisayrı düşünüyorum ama açtığım linkte pek cevapğ yazan olmadı.sanırım çok fazla kişi tercih etmemiş bu makineyi
  • quote:

Orjinalden alıntı: empire_loups

Özelliklerden dolayı bilgisayar ısınmaz arkadaşım... Acerler genellikle kalıplı kasalarından ve hava sirkülasyonlarının iyi olmasından dolayı pek ısınmadığı söyleniyor.

Merak ettim neden dolayı ısınır?

@dragon_321

Eğer ısınma konusunda çok hassas iseniz,

25W'lık P7350'nin TDP'si 90 derece. Ekran kartı düşük bir cihazla bu işlemciyi birleştiren cihazları tercih ediniz

P9500
    P8600
    P8400

Bu üçü 25w olmasına rağmen tdp leri 105 derece fakat yeni 4 serisi anakart çipseti ile birlikte yinede daha serin notebooklar vaad ediyor..

Tabi birde firmaların ısıya bakışıda önemli örneğin hp ne kullanırsa kullansın her daim sıcak bir marka

Samsungun yeni serilerine bir göz atmanızı tavsiye ederim, ayrıca kim ne derse desin beğendiğiniz modeli detaylıca incelemeden karar vermeyin, çünkü herkesin sıcaklık ve diğer konularda ki anlayışı farklı olabiliyor

• Kilit....
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.