Şimdi Ara

Isınma Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben oyun için yeni pc topladım ancak Witcher 2 oynarken 15 dakka sonra pc kapandı . Speedfan yükledim 5-6 dakika oynadıktan sonra baktım ki GPU : 97 derece yazıyor . Oyunu oynarken acayip bir şekilde yükseliyor aşağı alınca düşmeye başlıyor . Ekran kartım R9 290 , işlemci i7-4790k , cooler master TPC-812 soğutucu var . Kasanın iki tane fanı var . Nedir bu olay nasıl çözeriz ?

Oyun ayarları da low , medium , high ve ultra şeklinde ben ultrada rahat oynarım diye bekliyordum ama bu olay high da oynarken oldu . Güç planlarından yüksek performans moduna geçince en fazla 5 dakika dayanıyor . Tasarruf modunda da oyun kasıyor . Dengeli de işte ancak 15 dakika .

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler .

• Sıcaklıkların SS'sini atabilir misin ? İşlemci ve Ekran Kartı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D5843A45F -- 13 Ağustos 2014; 9:44:17 >
  • SS alamıyorum şu an dışarıdayım temp 1 ve temp 2 değerleri oyunda olsam da olmasam da genellikle 38-40 civarlarında . Diğer değerler hiç oynamıyor zaten hatırlamıyorum onları şu an en büyük gözle görülen fark GPU da 45 den 97 ye fırlıyor oyun sırasında .
  • r9 290 ısınıyorsa benim hd 7750 ne yapsın hocam? neyse şaka bir yana, o ekran kartının donanımsal olarak problem yaşayacağını düşünmediğimden yazılımsal olarak catalyst ten falan ayar yaptınız mı? bu arada ısınınca rpm i kontrol edin, ayarlamış olabilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.