Bildirim
Isınma sorunu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: VatanPerverGenç
Masaüstü bir PC ye sahibim.Farcry 3 oynarken PC acayip ısınıyor.Sizce bir problem olur mu?Diğer oyunlarda ise bu kadar ısınma yaşamıyorum.
Oyunda ısınması normaldir. Hangi parça ısınıyor baktın mı? Speccy programını bilgisayarına indir ve kur. Isınan parçaya bak. Ona göre önlem alırsın. Termal macunları yenilersin. Gerekirse extra fan takarsın falan.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben Rome2 total war'ı yüklemiştim.onda da acayip ısınıyodu.Biraz araştırmıştım,v1'de optimizasyon sorunu olduğunu öğrendim.Sonra Update indirip kurdum ve versiyon yükseldi.Versiyon yükselttikten sonra Rome2 baya bi düzeldi ve neredeyse bilgisayar ısınmıyor diyebilirim.
FarCry 3'ü de araştırdım(bende v1 var)optimizasyon sorunu olduğunu öğrendim.Acama Versiyon yükseltsem buda Rome 2 gibi düzelir mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- bilinmeyen usb aygıtı (aygıt tanımlayıcısı isteği başarısız oldu)
- kablosuz kulaklık kutusu kayboldu nasıl şarj edilir
- ms gaming overlay hatası
- donanım ayarlarınız değiştirildi değişikliklerin etkili olabilmesi için hatası
- bilgisayar kasası açılmıyor
- telefon ısınması neden olur
- bilgisayar wifi görüyor ama bağlanmiyor
- komut istemi
- video boyutu küçültme
- secure boot nasıl açılır
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X