Şimdi Ara

Isınma Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bilgisayarım Acer ASPIRE 5755G
    Çok büyük bir ısınma var mı bilmiyorum bundan önceki bilgisayarım sadece sol üst taraftan ısınırdı. Bu bilgisayar tamamen ısınıyor. Normal mi bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: jamalll

Arkadaşlar bilgisayarım Acer ASPIRE 5755G
    Çok büyük bir ısınma var mı bilmiyorum bundan önceki bilgisayarım sadece sol üst taraftan ısınırdı. Bu bilgisayar tamamen ısınıyor. Normal mi bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim.

ACER laptoplarda genelde ısınmadan yakınılır. AIDA64 EXTREME EDITION programını kullanarak sıcaklıkları buraya yazın bakalım normal mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stainless.. -- 7 Temmuz 2012; 17:33:32 >
  • arkadaşım alalı ne kadar oldu belli bir zaman sonra ısınma normal.zaten soğutmasız notebook kullanılmaz.1.5 yılı felan aşmışsa servisine gönderin ısınıyor diye.servisten gelincede 50 liralık bir soğutma cihazı alıp öyle kullanın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stainless..

quote:

Orijinalden alıntı: jamalll

Arkadaşlar bilgisayarım Acer ASPIRE 5755G

ACER laptoplarda genelde ısınmadan yakınılır. AIDA64 EXTREME EDITION programını kullanarak sıcaklıkları buraya yazın bakalım normal mi?

tamamdır bi sorunum var halledeyim bu dediğini yapıcam kardeşim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.