Arkadaşlar 2 hafta önce vatan computerdan tüm parçalar %25 indirimdeyken bilgisayar topladım.Parçalar Asus P8H77-MLE ana kart İntel i5 3550 ive bridge işlemci zotac nvidea geforce gtx 560 ekran kartı.şuanda en iyi oyunları yüksek grafiklerde oynamaktayım hatta üst üste battlefield3 gta4 silkroad online,lol açtım sekmeler arasında birbirine hiç takılmadan geçti bide tarayıcıda açıktı.ama birkaç gündür bilgisayar açık olduğu süre 4 saati geçtiğinde kasılmalar başlıyo farenin imleci takılıyo çok rahatsız ediyo reset atmadanda düzelmiyo.orjinal norton var sistem taraması yapıyorum bir tane virüs çıkmıyor.ama ilk 4 saat canavar gibi çalışıyor.içindeki fanlar; işlemcinin kendi intel fanı var,ekran kartındada bi tane var bide arkasına 5 tllik alıp taktım bide kasanın güç kaynağındada aşağıya doğru üfleyen bi tane var kapağı kapalıydı açtım ama değişen bişey yok.bide arkadaşlar okadar çok ses çıkarıyorki yanımda volvo tır çalıştırsalar daha az ses çıkarır.lütfen yardım edin.arkadaşlar işlemcinin fanını felan değiştirin felan demeyin cebimde 3 krş para yok.
düşündüğünüz şekli ile ısı proplemi olmalı..size tavsiyem kasa kapaklarını açın ikisinide.duvardan ön ve yandan 1 karıştan uzak olsun.bu sie en azından 6-7 derece kazandıracaktır.