Bende Asus marka F50SF serisinden bir laptop var oyundayken patlamadan sonra çıkan duman ve sisli alanlarda ekranda takılmalar başlıyor ve acayip bir oranda Fps düşmesi yaşıyorum ekran kartı driveri güncel fakat İşlemci ısısı oyundayken 88 dereceye çıkıyor normalde 60 derece civarı acaba bu duman ve sisli alanlardaki takılmalar işlemcinin ısısından kaynaklanıyor olabilirmi ? veya kaynaklanıyorsa neden kaynaklanıyor olabilir aynı oyun daha düşük model bir ekran kartına sahip masaüstü bilgisayarda patlamadan sonra çıkan dumanda veya siste kasmıyor
İntel Mobile Core 2 Duo T9600 2.80 ghz Nvidia Gt220M (kesinlikle tavsiye etmiyorum)
eğer problem ısıdan kaynaklanıyorsa kaliteli bir dizüstüsoğutucu almayı düşünüyorum fakat işlemci touchpad ile klavye arasında yani yukarda kalıyor soğutucunun işlemci için bir faydası olurmu ?
ilgilenen yokmu
sisli alanlar ekran kartını kapsıyor ekran kartı çok ısınıyor ki donma yapıyor bunun için imkanın var ise taban sogutma al derim işlemci performanslı bir işlemci
teşekkür ederim ozaman tek çare kaliteli bir soğutucu almak
Oyun için laptop yeterli performans vermiyor hiçbir zaman.Senin yaşadığın tarzda bi sorunu ben cod modern warfare serisinde yaşamıştım tek sebebi ekran kartının aşırı ısınması.Bu alttan ısıtmalı soğutucu bi dereceye kadar yardımcı oluyor bunuda söylemeden geçemiyeceğim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme