Şimdi Ara

Isınmak bir lüks müdür? [dogalgaz.avi] (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
232
Cevap
6
Favori
6.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 350 TL fatura geldi , yuh diyorum ben ya , evde götüm donuyor az yakayım diye , salonun bütün petekleri kapalı kombi 50 dereceden fazla yanmıyor(10/3. kademe) oda gündüzleri kapatıyorum güneş açınca felan evde montla oturuyorum resmen,ama zengine dokunmadıki sokaktaki son model arbaların sayısı bolca arttı son model derken 50-60 binliklerden bahsetmiyorum 250-300 binliklerden

acaba niye ?

aha buda sabah kahvaltısı fakirlikğin dibine vurduk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheJudgé -- 22 Ocak 2013; 8:01:45 >

• Bize 365 tl geldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen ay 330 lira geldi,Ev buz gibi,Alt komşu yakmıyor,Aslında apartmanda gece harıç yakan yok,Vatandaş bu kadar sıkıntı çekiyorsa,Vatandaşı bu duruma sokanları oyları ile cezalandırması gerekir.
    Vatandaş oy veriyor,Oy verdiğide,vatandaş destek verdiğine göre zamlara devam diyor.
    Biride çıkmış,dogal gazı getirdiklerine dua edin diyor.Cebinden mi ödedi de,dua edeceğiz,Bu milletteden toplanan vergilerle ödendi.Doğal gazda,dünya fiyatları neyse,Onu ödeyelim,Vatandaşa fahiş fiyattan dogal gaz satmak hizmetmidir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: soygar

Geçen ay 330 lira geldi,Ev buz gibi,Alt komşu yakmıyor,Aslında apartmanda gece harıç yakan yok,Vatandaş bu kadar sıkıntı çekiyorsa,Vatandaşı bu duruma sokanları oyları ile cezalandırması gerekir.
    Vatandaş oy veriyor,Oy verdiğide,vatandaş destek verdiğine göre zamlara devam diyor.
    Biride çıkmış,dogal gazı getirdiklerine dua edin diyor.Cebinden mi ödedi de,dua edeceğiz,Bu milletteden toplanan vergilerle ödendi.Doğal gazda,dünya fiyatları neyse,Onu ödeyelim,Vatandaşa fahiş fiyattan dogal gaz satmak hizmetmidir ?

yahu vatandaşın oy verdiği filan yok. kime sorsam başka partiye oy vermiş nasıl oluyorda bu adamlar %50 oy alıyor... dalavere dönüyor bu işlerde... zaten benim oya ihtiyacım yok diyor başbakan...
  • Adama sormazlarmı üç çocuğu nasıl büyüteceğiz bu ülkede diye. Söyledikleri ve yaptıkları aynı doğrultuda değil malesef. Isınma lüks, ulaşım lüks, tatil lüks, internet bile lüks, teknoloji lüks. Herşeye zam üstüne zam geliyor ülke iyiye gidiyor. Zamanında ürettiğimiz şeyleri bile artık üretemez hale gelmişiz. Ben hakkımın geçtiği her kuruşu haram ediyorum.
  • paranız yoksa ısınmayın.
  • quote:

http://www.havadis16.com/dogalgaza-yilin-ilk-zammi-geldi-17399.html#.UP5_Xkf-VjY

Önce zam yaptılar şimdi geri aldılar ee artık halkımız sevinir , bizi zamdan kurtardılar diye.
  • haberleri izleyin ısınırsınız
    (patriot,imralı,3 pkk'lı infazı vb.)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alanyada yaşıyorum ikliminden ziyadesizle yararlanıyorum döt kadar soba koca salonu ısıtıyor 50-60 tan fazla gelmiyor elektrik faturası

• The bomb has been planted
  • Farklıyızz ya harbiden :D Türkiyede evet lüks ısınmakk
  • quote:

Orijinalden alıntı: koperni

paranız yoksa ısınmayın.

ben başbakanımızın konuşmalarından o halkı coşturuşlarından bunu çıkarıyorum.enson bi adma çıkmış atama yoksa oy da yok demişti.ne münasebetsiz birisi.koskoca başbakana oy yok diyor.böyleleirni atacaksın içeriye.1 yıldır kaç kere zam aldım.hiçbirini görmedim.maaşım hiç artmadı,elime geçen.yüce devletimiz gelirim yükselir taşıyamam diye maaşımın fazlalıklarını alıyor.oakdar memnunum ki bunu sitemeyen kişiler var.

vay be.akepeci kafasını yaşadım bi an
  • quote:

Orijinalden alıntı: montevo

quote:

paranız yoksa ısınmayın.

ben başbakanımızın konuşmalarından o halkı coşturuşlarından bunu çıkarıyorum.enson bi adma çıkmış atama yoksa oy da yok demişti.ne münasebetsiz birisi.koskoca başbakana oy yok diyor.böyleleirni atacaksın içeriye.1 yıldır kaç kere zam aldım.hiçbirini görmedim.maaşım hiç artmadı,elime geçen.yüce devletimiz gelirim yükselir taşıyamam diye maaşımın fazlalıklarını alıyor.oakdar memnunum ki bunu sitemeyen kişiler var.

paran var mı yok mu kardeş? neyin hikayesini anlatıyorsun? maaşın yetmiyorsa ucuz mal tüket, maaşın yetmiyorsa ısınma. tüm fakirleri devlet düşünecek değil ya. fakirseniz fakirliğinize yanın, biz ne yapalım? fakirleyi besleye besleye iliğimiz kurudu. allahtan şimdi öyle bi şey yok, ne kadar ekmek o kadar köfte. para varsa ısın, yoksa üşü. bu kadar basit.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: montevo

quote:

paranız yoksa ısınmayın.

paran var mı yok mu kardeş? neyin hikayesini anlatıyorsun? maaşın yetmiyorsa ucuz mal tüket, maaşın yetmiyorsa ısınma. tüm fakirleri devlet düşünecek değil ya. fakirseniz fakirliğinize yanın, biz ne yapalım? fakirleyi besleye besleye iliğimiz kurudu. allahtan şimdi öyle bi şey yok, ne kadar ekmek o kadar köfte. para varsa ısın, yoksa üşü. bu kadar basit.

yazılardan duygularını anlamak zor oluyor .ben bi ironi yaptım tabiki dünkü habeleir izledi isen yada sabah haberlerini.

• doğal gaz lük olmuş kömüremi geçsek an azından paşalar gibi ısınırız
  • quote:

Orijinalden alıntı: fremaan02

quote:

Orijinalden alıntı: Karlito Yalaréz

quote:

Bizim muhasebe bürosunda 70 derecede yanıyor gece gündüz herhalde 1139 tl fatura geldi dün.. Normal dedi müdür ..!!

Evet 2 kat ve çatı 1478 tl geldi bence normal 64 derecede sabit 25 gündür.. Bursa bademli oturuyorum komşuya 3000 küsür gelmiş annem diyordu

bırçet kak si ba? naap gidiyrı ?

Tanıyamadım

macır değilmisin?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bizim muhasebe bürosunda 70 derecede yanıyor gece gündüz herhalde 1139 tl fatura geldi dün.. Normal dedi müdür ..!!

Evet 2 kat ve çatı 1478 tl geldi bence normal 64 derecede sabit 25 gündür.. Bursa bademli oturuyorum komşuya 3000 küsür gelmiş annem diyordu

Tanıyamadım

macır değilmisin?

Evet bıratcet macırım büle hasetmiyorum şini yani nas disem ben ava adma çalışan isanladan dilim

abe bratko ava atmayi sevmeim deysin bulgar bayra sallandıriisin ba naap sevmeysin anlamayım işiteymisin ba ne düvereyim

• Rekor bende heralde 465 TL Geldi konusunu bile açmıştım
  • quote:

Orijinalden alıntı: actafool

Rekor bende heralde 465 TL Geldi konusunu bile açmıştım

+1 Rekoru biz kıramadık çünkü üstteki arkadaşın faturası 960 mı ne gelmişti ama bizim fatura kaç günlük,nasıl kesilmiş hiç birşey anlamadığım birşey oldu aylık değildi çünkü çok geç kesildi ama tabi tutar bize girdi
    673-Altıyüzyetmişüç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Se_co -- 23 Ocak 2013; 11:47:36 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Tanıyamadım

macır değilmisin?

Evet bıratcet macırım büle hasetmiyorum şini yani nas disem ben ava adma çalışan isanladan dilim

abe bratko ava atmayi sevmeim deysin bulgar bayra sallandıriisin ba naap sevmeysin anlamayım işiteymisin ba ne düvereyim

Kuzeyli seni

ya ba bratko vratsa ba sen gırcalı misin

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.