Şimdi Ara

Isınmak bir lüks müdür? [dogalgaz.avi]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
232
Cevap
6
Favori
6.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar her geçen gün lanet olsun diyorum, şu cennet gibi vatanımızda bize bu haksızlığı yapanlara özellikle..
    161 m3 doğalgaz kullanmışım ve fatura 182 tl geldi.
    Yahu ben normal bir insanın yaşayabileceği sıcaklıkta tuttum sürekli kombiyi.
    Lüks mü bu anasını satayım 200 tl fatura geliyor?
    Temel ihtiyaç!
    Tıpkı barınma ve ulaşım gibi..

Diğer komşularınkine de baktım onlar da öyle 200 tl civarında..
    Adam 700 tl maaş alıyor diyelim, insan gibi yaşaması için 200 tl doğalgaz faturası çıkaran devlet bunu neden düşünmez?
    Ülkemizin başındakilerin böyle bir sorunu yok, onlar faturaya bakmıyorlar dahi..
    Hayır yani bu devlet resmen vatandaşının suç işlemesini istiyor!!

• iş yerinde 3 tane ufa çalışıyor o halde anca ısınıyor bugün 750 tl elektrik faturası geldi
  • 6 ayda bir ısınmaya zam geliyor.geçen sene kış gelmeden zam yaptılar kış bitti baharda bi daha yaptılar millette nasıl olsa kış bitti dedi günü kurtardık kafasında,şimdi bi daha zam geldi zam üstüne zam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Son of Hades -- 9 Ocak 2013; 17:41:39 >
  • devlet halk içindir anlayışı insanlarımızın düşüncelerine yerleşmediği müddetçe devlet halkı haksız yere sömürmeye devam edecektir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bana dün akşam 190tl geldi gerçekten çok üzüldüm bide elektrik faturasıda gelicek ufo filan yakmıştım şöyle bir durumda var gerçekten üşüyorum ve yanlız yaşamama rağmen böyle komik paralar ödüyoruz maaşın yarısı ısınmaya gidiyor
  • türkiyede araba kullanmak lükstür %50 üstünde arabaya vergi öder alırsın sonra hiçbitmez benzin fiyatı aşırı yüksektir kullanmaya çekinirsin
    doğalgaz pahlıdır ısınmak haramdır rahat rahat yakamazsın sürekli bir tasarruf planı vardır kafanda en soğuk havada kısık açar 1.40 dk yakayım 20dk kapatayım soğur gibi olunca tekrar açarım dersin vs.
    telefon almaya kalkarsın 600-700 liralık(amerikalılara göre) iphone son modeli türkyiede 3000tl
    model araçlar yurt dışında hobi olarak ucuza istendiği gibi kullanılıp yapılırken türkiye de bulmak zor olduğu gibi milyarlarca lira

bunun gibi bir çok örnek var türkiye için düşünüyorsak her şey lüks çağa ayak uyduramamış bir milletiz
  • Bu soruyu abuk sabuk doğalgaz anlaşmaları yapan devlet büyüklerine sormanız gerekiyor. Hani şu yabancı ülkelerden alıp da kullanmadığımız doğlagazın anlaşmasını veya pahalı doğalgaz anlaşmasını yapan devlet büyüklerine.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 120 m2 evde sadece geceleyin artırıyorum. Sabahları en kısıkta duruyor. Üşümeyeceğim şekilde giyiniyorum. Buna rağmen 210 TL geldi fatura
  • Bi de bizim bizim evimiz ısınır 150lirayı geçmez dediği halde minimumda yanarken 250 lira fatura gelen ev sahipleri var o ayrı mesele.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sosisli Süt

120 m2 evde sadece geceleyin artırıyorum. Sabahları en kısıkta duruyor. Üşümeyeceğim şekilde giyiniyorum. Buna rağmen 210 TL geldi fatura

tam o ayarda tam o kadar fatura geliyor.
    ama 10 senedir doğalgaz kombi petek var evimde ama toplasanız 1 kış kullanılmamıstır.
    eskiden pahalı derdik, şimdi ULTRA LÜX oldu doğalgaz kullanmak.

birde ev alırken felan doğalgazlı felan değilde, binada ki merkezi ısıtma sistemli daireler tercih etmek daha mantıklı.
    ufo tarzı ısıtmalar diğer tercih.
  • Enerjide kendi ayakları üzerinde duramayan ülke tam bağımsız değildir. Bu konuda araştırmalar ve bilimsel çalışmalar yapılmalı bir an önce. En ufak bir terslikte rezil olacağız bu gidişle. Ayrıca sürekli tüketen bir toplumun ucuza hizmet elde etmesi ve temel giderleri bile karşılayan devlet olgusunu görmesi sadece bir hayaldan ibarettir. Üretirsen, akıllı olursan, hakkını ararsan, tepki gösterirsen, zam olduğunda ortalığı ayağa kaldırırsan, haksızlığa uğrayan kardeşinin yanında olursan, köpek gibi çalışıp kelle koltukta gezersen ve toplumun büyük kısmı senin gibi olursa işte o zaman çok güzel şeyler olur. Ama bu bizim gibi koyun toplumlarda zordur.
  • 190 tl geldi
  • 400 tl de bize geldi.zam zam zam hani bize yav?:))
  • sadece 3 petek açık ve cogu zaman en kısıkta olmasına ragmen 140 tl geldi.
  • Sizin yine iyi bizim sokağa girmedi bile doğalgaz soba ile ısınıyoruz

• yav yeter su tip konular acip milletin ashabini bozmayin beddua etmekten cenelerim yoruldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eros34

Arkadaşlar her geçen gün lanet olsun diyorum, şu cennet gibi vatanımızda bize bu haksızlığı yapanlara özellikle..
    161 m3 doğalgaz kullanmışım ve fatura 182 tl geldi.
    Yahu ben normal bir insanın yaşayabileceği sıcaklıkta tuttum sürekli kombiyi.
    Lüks mü bu anasını satayım 200 tl fatura geliyor?
    Temel ihtiyaç!
    Tıpkı barınma ve ulaşım gibi..

Diğer komşularınkine de baktım onlar da öyle 200 tl civarında..
    Adam 700 tl maaş alıyor diyelim, insan gibi yaşaması için 200 tl doğalgaz faturası çıkaran devlet bunu neden düşünmez?
    Ülkemizin başındakilerin böyle bir sorunu yok, onlar faturaya bakmıyorlar dahi..
    Hayır yani bu devlet resmen vatandaşının suç işlemesini istiyor!!

Barınma da ulaşım da beslenme de temel ihtiyaç ve hiçbiri devlet tarafından karşılanmıyor, üstelik bir de vergi ödeniyor.Söylediklerinde haklısın doğalgaz çok pahalı ancak devletin insanların temel ihtiyaçlarını karşılama gibi bir görevi yok.Öyle olsaydı kimse çalışmazdı ve böyle bir sistem tıkanırdı kimse çalışmadığından bu sisteme kaynak üretilemezdi.

• 325 tl geldi şok olduk.

• quote:

Orijinalden alıntı: MilosKrasic

Bu konuyu kapar AKP ve Tayyip yanlısı adminler.

+1
  • 270 kağıt geldi peder bey eve gelir gelmez kapattı vanayı
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.