Şimdi Ara

Isınmak istiyorum ama ısınamıyorum!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben günün 8-10 saatini pc karşısında geçiren biriyim internet download oyun medya yazma converter solid autocat aklınıza ne gelirse.

Uzun süredir xp kullanıyorum görüntüsünden bıktım, vista kullanayım dedim bu ne böle dedim hantal bi sistem çıktı, hadi win7 çok övülüo görsellikte var millet hızlı dio dedim sevindim kurdum biraz kullandım yok arkadaş olmuyor olmuyor ikisindede bi hantallık var xp deki seriliği alamadım.
    Bu duruma karşılık hala okadar sık win7 fanatizimliği duyuyorumki, geçtikten sona xp yi direk hayatından çıkaranlar falan şaşırıyorum yanlış anlamayın ben kendi içimdeki çelişkiyi yazmaya çalıştım.

XP den kopamıyorum takılırken okadar seri ve isteklerime okadar çabuk cevap veriyorki kopamam asla

Tek umudum kaldı win 7 çıkacak Sp1 i çıkınca bi kurucam kullanıcam olmazsa birdaha denemem bile.

• Vistayı geç arkadaşım gerçekten rezil .
    sistemini yazmamışsın .q9*** serisi cpu 4gbt ram ile oldukça sorunsuz. ve xpden daha hızlı win7
    aslında sende neden win7 problem çıkarttı anlıyamadım.arkadaşın birine pentium4 ve 1 gbt ram ile kurduk. xpnin bazı problemlerinden kurtuldu.

üstelik uyumluluk modunda sürücü problemi yok .tüm xp driverlerini kullanabiliyor.
    ancak Adobe cs3 ve yukarısı bende win7 ile problem yaptı.Adobe 6.0 kurdum tekrar. Galiba cs3 ve cs4 için için mac kullanacaksın

arayış içinde isen windows çalışırken virtualBox ile linux mandriva pwp 2009.1 deneyebilirsin. sisteminin bir köşesine kur .
    sana oldukça keyif verecek.
    Ben tersini yapıyorum mandrivada virtulbox ile win7 deneyimi yaşıyorum

• Aslında - şahsi görüşüm - windows 7 deki "yavaşlık" görsel öğelerin ve animasyonların verdiği tepkime süreleri şeklinde açıklayabiliriz. Klasörler, pencereler arası geçişlerde bulunan animasyonlar takılıyor, komuta hemen cevap vermiyor gibi hissettiriyor. aero kapatıldığında bu durum düzeliyor aero kapatıp veya klasik arayüzle denediniz mi hiç?

ben de windows 7 düzenine ve tepkime sürelerine alıştığım için xp daha hızlı gibi gelebiliyor bana da ancak windows 7 deki kullanım kolaylığı, görsellik xp yi silip atmama yetiyor fanatizmlik derecesine de varabiliyor bu bende de ilk defa bir windowsu şiddetle sahiplendim :)

tepkime süresinin aslında hantallık veya kasmaktan ziyade animasyonlara bağlamamın sebebini de kullandığım access, photoshop vb programlardaki xp ve windows 7 arasındaki seriliğime dayanarak söylüyorum ve sistemim bu tür programları xp, vista ve windows 7 de çok rahat çalıştırabilen düzeyde olduğu için aerodan kuşku duyuyorum.

eğer denemediyseniz aero kapatıp klasik görünümde kullanarak deneyin windows 7 yi. ben denedim xp seriliğine kavuşabiliyorsunuz tabi o muazzam görsellik ve kullanım kolaylığından mahrum kalarak. (performans ayarlarından özelliştirmeyi henüz denemedim)

-----------

@sfel windows 7'imde Adobe cs 4 yüklü sorunsuz kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oLgan -- 10 Ekim 2009; 9:11:40 >

• Bende adobe dışında bir problemi olmadı.defalarca denememin sonucunda hatanın ne olduğunu anlıyamadım.
    adobe creative suite CS4 kurmaya çalıştım.başka versiyonlarda denedim olmadı.
    adobe cs3-cs4 Bonjour adlı bir spyware benzeri kuruyor.ona bağladım . 6.0 ile idare ediyorum .Çokta önemli değil.

win7 25 sn de açılıyor.tepkime süreside hızlı . areo da açık xp den daha hızlı olduğunu düşünüyorum. belki 4 çekirdek işlemcidendir.

harddisk sistemim vista altında 50 gb bulmuştu .
    win7 ile sistemim 25 gb . xp ile 17 gb idi .( sistem geri yükleme hiç bir zaman kullanmam)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sfel -- 10 Ekim 2009; 10:13:54 >
  • adobe cs3 ve cs4'ü deneme sürüm olanları denedim hiç problemsiz yüklendi bende.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bisquit

adobe cs3 ve cs4'ü deneme sürüm olanları denedim hiç problemsiz yüklendi bende.

Deneme sürümünü geç
    cs4 Orjinal sürüm HD 9.5 GB .
    bi takla atmadığım kaldı 3 kere win7 baştan kurdum nafile .Belki bendeki Donanımı beğenmiyo :-)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.