Şimdi Ara

İskansız eve Elektrik ve Su Aboneliği Almak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
33.789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1.5-2 yaşında bir binada oturmaktayım ancak bina iskansız oldugundan halen şantiye usulu tek fatura geliyor ve dolu dairelere eşit miktarda pay ediliyor ancak tahmin edeceğiniz gibi adaletsiz bir sistem birkaç yerden geçici sayaç bağlatma muhabbetleri duydum ve böyle bir imkan varsa iskan alana kadar geçici sayaç bağlatmak istiyorum en azından harcadığımı ödiyeyim.

Geçici sayaç nasıl bağlatabilirim nerelere başvurmam gerekir konu hakkında bilgisi olan ve yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

Not:Doğalgaz geldiğine dair bir belge ile basvurmam yeterli olur mu ?

• Süzme sayaç takabilirsiniz.Tek fatura gelir ana hat üzerinde daire sayısı kadar sayaç takılır herkes sayqcı kadar öder.Ancak nu işlem kendi aranızda yapılır.Resmiyette yine tek fatura gelecektir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Antalya.Gayrimenkul kullanıcısına yanıt
    peki bu islem hem su hem elektirige yapilabilir degil mi? cok masraf cikabilir mi?

• Su için iskansız olmasa da sayaç bağlanabiliyor(Antalyada).O açıdan yanlış yönlendirmek istemem.

İskan yasasına başvuru yaptınız mı ?

• Antalya.Gayrimenkul kullanıcısına yanıt
    iskan icin zaten surekli müteahhiti sıkıstiriyoruz ama 1-2 senedir cozulemedi

suzme sayac kullanmaninca herhangi bir hukuki yaptirimla karsilasilma ihtimalimiz var midir acaba ?
    biraz arastirayim dedimde ceza islemleri felan olabiliyormus sanirsam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dtpathos -- 20 Temmuz 2018; 12:4:12 >
  • Sorun olmaz diye düşünüyorum. Ancak bulundugunuz şehirde ki elektrik idaresi işe görüşün derim

• Elektrikte süzme var sadece 60 liraya zamanında bir sayaç almıştık. fatura gelirken kw çarpıyoruz. 1 kw 25-35 kuruş arası olmaktadır.sayaçta yazan kw ile çarpyırouz geri kalan kiracıya ait. fakat su ortak kullanıyoruz kiracım ile oda 3 kişi bizde. hatta biz bahce suluyoruz o günde 1 makına camasır yıkıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • iskansız evde oturuyorum, ben dahil tüm komşularımın ayrı sayacı var ve faturalar herkesin kendi adına geliyor.
    eve taşınırken abonelik açtırmaya yapı ruhsatı ile gittik bi sıkıntı olmadı ama tarifemiz ticarethane olarak gözüküyor ve meskene göre %30 daha pahalı

bu arada binaya internet altyapısı bile geldi, onun da aboneliği kendi adıma.

ama iskan hala yok
  • Bende benzer durumdayım faturaları saatlerden tektek okuyp whatsapa atıyorum. Bu iş için bir excel tablosu bulamadım gitti.Şöyle daire sayısını yazıp sonra her ay endexleri hesaplayıp sonrada fatura çıkaran toplam ödemeyi gösteren bir excel.Bilen bir arkadaş yazıp paylaşabilir mi acaba belki çok basit bir şeydir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.