|
Bildirim
|
Ayrıca şunu da söylemek istiyorum ki madem Caner Taslaman saçma sapan konuşuyor o halde bu din yalandır diyen Celal Şengör neden karşısına çıkmıyor.
Sen git Boğaziçi Üniversitesi'nden mezun ol, Marmara Üniversitesi'nde yüksek lisans yapıp üzerine git Tokyo Üniversitesi'nde ve Oxford Üniversitesi'nde doktora çalışmaları yap. Bununla yetinme, Harvard ve Cambridge Üniversitelerinde "misafir öğretim görevlisi" olarak ders ver. Sonra da DonanımHaber denen platformda sırf tanrı inancı olmadığı için kendini bilim adamı sanan, bir adamın peşinden "o diyorsa doğrudur" mantığıyla şeyhine bağlanan mürit misali koşan ve kendini "celalist" olarak tanımlayan, filozof tavırları takınan biri gelsin seni kadir mısıroğlu ile bir tutsun; ılımlı islamı savunduğunu iddia etsin. sana din satar desin saçmalıklarıyla taraftar elde ediyor desin. Dönüp dolanıp Caner Taslaman hakkında söyleyebildiğiniz tek şey şu Cihan Saçlıoğlu ile olan tartışması. O da "Benim gibi düşünen sorgusuz sualsiz haklıdır" mantığı sonucu programda yapabildiği tek şey habire "Benden iyi mi bileceksin" şeklinde argümanlar sunan Cihan Saçlıoğlu'ya hak vermenizden. |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ONY86 -- 21 Temmuz 2017; 10:57:48 > |
|
|
|
|
|
|
|
|
|