Şimdi Ara

işlemci %100 çalışmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar (ctrl alt del) tuşlarına basarak windows görev yöneticisini açıyorum.oradan performans penceresine geldigimde cpu kullanım ekranında işlemci kullanımını % olarak gösteriyor.. bu pencereyi kapatmadan büyük bir rar dosyası açtıgımda işlemci kullanımı %100 oluyordu..veya bir dosyayı rar arşivine ekledigimde..hatta bir oyun yüklerken de %100 kullanımda oluyordu...dün yeni işlemci aldım amd 5600 aynı durumu yaptıgımda sadece çekirdeklerden birinde %20 yada %30 luk bir kullanım oluyor daha üzerine çıkmıyor..
    bunun sebebi nedir ?? yada aynı veya benzer işlemcileri kullananlar varsa sizlerde durum nasıl ???
    yoksa sorun bende mi

• Ne güzel işte işlemcin kasılmadan aynı işi çok daha iyi yapıyor. Bu durumdan memnun olmalısın.
  • bilgisayarında sorun yok. Cpu kullanım oranı %1 % 5 -10 gibi olması oldukça normal.
    % 80 % 100 lerde kullanılıyosa bi sorun var demektir. % 100 kullanımda bilgisyar kasılır
    yavaşlar kilitlenir. Anormal bir durum yok. Cpu kullanımı ne kadar düşük olursa bilgisayarının
    çalışma hızı için daha iyidir.
  • Millet İşlemci Çok Çalışıyor Diye Sorun Yapar Arkadaş İşlemci Az Diye Sorun Yapıyor
  • Sistem işlemciyi yapılacak iş oranında kullanır.O yüzden için rahat olsun %100 çalışınca yazarsın buraya
  • Bu arada bir şey fark ettim.Önce ctrl+alt+del yapın.Yukarıdaki sekmelerden performansa girin.Sonra kapatın.Tekrar ctrl+alt+del yapın.Sonra cpu kullanımına bakın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: DEJ@WU

Bu arada bir şey fark ettim.Önce ctrl+alt+del yapın.Yukarıdaki sekmelerden performansa girin.Sonra kapatın.Tekrar ctrl+alt+del yapın.Sonra cpu kullanımına bakın.

Task manager her açılışta cpu yu bu denle zorlar.Sorun yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • anladım kasma olmuyor zaten sadece eskisine alışmışım da %100 olmasına biraz garipsedim..ilgi ve alaka için saolun arkadaslar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 574Y3R -- 7 Kasım 2007; 19:56:52 >
  • Önceki işlemcinin gücü özellikleri yeni aldığın işlemciden düşük olmasın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.