Bildirim
İşlemci bozulmuş olabilir mi?
DeFacto Su Geçirmez Relax Fit Mont : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CG6MMMNN
11 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
RAM VE EKRAN KARTINDAN EMİNSEN İŞLEMCİ ARTIK BENİ BIRAK DİYOR OLABİLİR -
Darboğaz denen durumu yaşıyor olabilirsin. Tüm sistemini ve sorun yaşadığın oyunları yazarsan ona göre yorumlarız
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qaanx -- 23 Temmuz 2015; 17:29:08 > -
işlemci yakmadığın sürece bozulmaz yıllarca gidebilir bence günümüzdeki oyunlara yetmiyordur -
Kolay bir cevabi var bu sorunun, oyunlarda islemci kullanimina bak. -
Kusura bakmayın arkadaşlar sistemi yazmamışım.
İşlemci: İntel Q9650
Ram: 8GB DDR2 Kingston (sıfır)
Anakart: İntel DQ45CB (sıfır)
Ekran kartı: Sapphire R7 265 (sıfır)
Power: Xigmatek 600w 80plus (sıfır)
Ayrıntı vereyim. Bu sorunu ben parçaları değiştirmeden önce de yaşıyordum. Ekran kartı sandım değiştirdim düzelmedi. Anakart sandım değiştirdim düzelmedi. Ram sandım değiştirdim düzelmedi. Power sandım değiştirdim düzelmedi. 1000TL param eski nesil sisteme boşuna gitti Ama değişmeyen tek parça olan işlemciden şüpheleniyorum. Birkaç cpu test programıyla tarattım. Sorun çıkmıyor ama tarama esnasında bilgisayar donma derecesinde yavaşlıyor. Oynamak istediğin oyunu sistem kaldırmıyordur diyenler olmuş. Sizce bu sistemle mümkün mü? Cs.go da bile low da kasıyor
-
quote:
Orijinalden alıntı: umut9334
Kusura bakmayın arkadaşlar sistemi yazmamışım.
İşlemci: İntel Q9650
Ram: 8GB DDR2 Kingston (sıfır)
Anakart: İntel DQ45CB (sıfır)
Ekran kartı: Sapphire R7 265 (sıfır)
Power: Xigmatek 600w 80plus (sıfır)
Ayrıntı vereyim. Bu sorunu ben parçaları değiştirmeden önce de yaşıyordum. Ekran kartı sandım değiştirdim düzelmedi. Anakart sandım değiştirdim düzelmedi. Ram sandım değiştirdim düzelmedi. Power sandım değiştirdim düzelmedi. 1000TL param eski nesil sisteme boşuna gitti Ama değişmeyen tek parça olan işlemciden şüpheleniyorum. Birkaç cpu test programıyla tarattım. Sorun çıkmıyor ama tarama esnasında bilgisayar donma derecesinde yavaşlıyor. Oynamak istediğin oyunu sistem kaldırmıyordur diyenler olmuş. Sizce bu sistemle mümkün mü? Cs.go da bile low da kasıyor
1. Adım :
Kasanın içerisindeki tüm parçaları tek tek sökünüz ve kompressör yardımı ile temizleyiniz.
2. Adım :
İşlemcinin ve ekran kartının macununu yenileyiniz.
3. Adım :
Sistemi toplayınız.
4. Adım :
Sistemi topladıysanız temiz bir W8.1 kurulumu yapınız.
5. Adım :
En son güncel Driver'ları yükleyiniz.
Sorununuz çözülmüştür.
-
benim de tarihi sistemde(lga775 benimki de) cs 1.6 da sabit 100 olan fps çat diye 10 a iniyordu.
format attırdım(ben atarken son aşamada takıldı ) düzeldi -
Sıfır parçalar için toz temizleme ve macun tavsiyesi. O da güzel. Arkadaşlar sorunum ne işletim sistemiyle ne tozla ne de macunla alakası var. Başka fikri olan? -
quote:
Orijinalden alıntı: umut9334
Sıfır parçalar için toz temizleme ve macun tavsiyesi. O da güzel. Arkadaşlar sorunum ne işletim sistemiyle ne tozla ne de macunla alakası var. Başka fikri olan?
4. ve 5. Adımları uygulayınız.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Muhtemelen yaxilimsaldir veya isle ci sogutucunuz stock ise isi sorunu vardir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Malesef ikisi de ihtimaller arasında değil. Soğutucum Thermaltake Frio oc yapılsa bile ısınmıyor. -
Ozaman hdd ye yogunladin iyice test edin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
HDTUNE testi yapıp gönderirmisin? Birde sıfır aldıgın anakart çok iyi bir model değil o işlemci ile düzgün çalışmıyorda olabilir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cinayet13 -- 24 Temmuz 2015; 13:12:36 > -
Sorun hdd de değil ssd kullanıyorum o da sıfır -
Sorun çözüldü, işlemci bozukmuş arkadaşlar mecbur sistemi bir kez daha upgrade yapmak zorunda kaldım. Siz siz olun eskiye yatırım yapmayın.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X