Şimdi Ara

İşlemci Darboğazı Acil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir arkadaşımın bilgisayarını yeniliyoruz LGA 775 soketli bir anakartı var GTX 560 ekrankartı aldık ve darboğaz yarattı Q6600 olarak bu sorunu çözebilirmiyiz Q6600 de darboğaz yaparmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FireSpear -- 8 Haziran 2012; 17:38:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: FireSpear

Bir arkadaşımın bilgisayarını yeniliyoruz LGA 775 soketli bir anakartı var GTX 560 ekrankartı aldık ve darboğaz yarattı Q6600 olarak bu sorunu çözebilirmiyiz Q6600 de darboğaz yaparmı ?

soğutma iyiyse 3.3 ghz seviyelerine oc yapın işlemciyi taş gibi sıkıntı olmaz. 560mı 560tı olan modelmi?
  • 560 top modeli
  • düz model. dediğim gibi sogutucuya ve psuya guvenıyosanız 3.3-3.5 ghz sevıyelerınde tutun(bu sevıyelerde stabıl kullanırsınız dıger donanımlar yeterlıyse) ıslemcıyı her turlu karta skıntı olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslan66_ -- 8 Haziran 2012; 18:13:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aѕℓαη66™

düz model. dediğim gibi sogutucuya ve psuya guvenıyosanız 3.3-3.5 ghz sevıyelerınde tutun(bu sevıyelerde stabıl kullanırsınız dıger donanımlar yeterlıyse) ıslemcıyı her turlu karta skıntı olmaz

overclock yapmadan sorun yaratırmı işlemci ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FireSpear

quote:

Orijinalden alıntı: Aѕℓαη66�

düz model. dediğim gibi sogutucuya ve psuya guvenıyosanız 3.3-3.5 ghz sevıyelerınde tutun(bu sevıyelerde stabıl kullanırsınız dıger donanımlar yeterlıyse) ıslemcıyı her turlu karta skıntı olmaz

overclock yapmadan sorun yaratırmı işlemci ?

2.4 default hızı. bezdırecek kadar sıkıntı yaratacagını sanmam ama yınede guncel oyunlar ıcın mın 3.0 ghz şart 2.4 dusuk gelecektır. bunu sız kullandıkca anlarsınız zaten. dıger donanımlar neler?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslan66_ -- 8 Haziran 2012; 18:21:07 >
  • Diğer donanımları tam olarak bilmiyorum açıkçası şu an sistem yanımda değil ama 2 gb rami 240 gb hdd var yanılmıyorsam ramlerin mhz i hakkında bir bilgim yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • fero01 hocam heryerde söyledi ben çok gördüm [gtx 260] 2.4 ghz iken q6600 darboğaz yapıyor ancak 3.0+ olunca baya bir ortadan kalkıyormuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi True Romance -- 18 Haziran 2012; 15:21:04 >
  • hocam dorbagaz yapar ancak 3.4 e stabil olarak getirebilirsen kasma olmaz.
  • hocam dorbagaz yapar ancak 3.4 e stabil olarak getirebilirsen kasma olmaz.
  • anladım yardımlar için teşekkür ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.