Şimdi Ara

İşlemci hakkında..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi sizden yardım isteyecektim benim şuan kullandığım işlemci 1.60 ghz yeni bir işlemci almayı düşünüyorum fakat biraz araştırdıktan sonra her işlemcinin her anakarta uymadığını farkettim şuandaki ana kartım 775 soketli bu yüzden ikisini birden değiştirmeyi düşünüyorum 250-300 tl arasında anakart+işlemci önerilerinizi bekliyorum birde bilgisayardan çok anlamıyorum oyunlarda fps artışı elde edermiyim ?

• Ne tür oyunlar oynayacaksın ve ekran kartın nasıl? modeli nedir? artık işlemci sınırlandırması yapıyor oyunlar,çift çekirdek işlemciler yavaş yavaş raflara kaldırılacak gibi duruyor.Sen ne tarz oyunlar oynayacaksın onları yaz buraya ona göre birşeyler önerebilirim.
  • Sadece işlemci değil büyük ihtimalle ramlerin de anakarta uymaz masrafın çoğalır.
    Anakartın modeli tam olarak nedir?

O fiyatlara ikinci el piyasasına bakabilirsiniz. Dolar fırlamışken çok iyi sıfır bir sistem yapamassınız.
    Ekran kartınızın modelini de yazarsanız FPs konusunda yorum yapabiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rerererara -- 27 Mart 2015; 4:58:33 >
  • Anakartımın modeli MS-7267 ekran kartım nvidia 9800 gt
  • senjuee kullanıcısına yanıt
    desteklediği işlemciler şunlar ;http://www.msi.com/support/mb/945GCM5.html#support-cpu
  • işlemci oyunlarda ekran kartına darbogaz yaratmaması açısından önemli ancak zaten çok güçlü bir ekran kartınızda yok.
    şimdi anakartı işlemciyi değiştirseniz bile ekran kartınızı ve ramlerinizi de değiştirmeden gözle görülür bir değişim yaşıyacagınızı düşünmüyorum.güçlü bir ekran kartı da alsanız bu seferde onu besleyecek bir güç kaynagı almanız gerekecek...eee yeni pc topladınız işte.bence hiç masraf yapmayın elinizdeki parayı biraz daha biriktirip eski pc nizi satıp yenisini toplama yoluna gidin.
  • Arkadaşlar çok birşey istemiyorum maximum 350 tl ile anakart + işlemci istiyorum oynadığım oyun ise csgo ramime uyan anakart + işlemciyi nasıl bulabilirim ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    işlemci tavsiyesi
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    2. eli takip edersen 350 tl ye çok iyi anakart+işlemci+ram üçlüsü bulabilirsin. ekran kartın idare eder.
  • soulstriper kullanıcısına yanıt
    Birşey sorucağım 2. el olunca bunun bana bir dezavantajı olurmu yani kötü bir etkisi 2. el ile 1. el arasındaki fark nedir ?
    aradaki tek fark fiyat farkıdır. ama elden deneyerek almanız ya da referansı bol arkadaşlardan almanız daha mantıklı. ben geçtiğimiz gün komple sistem aldım kargoyla ve çok memnunum.
  • soulstriper kullanıcısına yanıt
    Kardeşim 2. el bilgisayarcılarda bulabilirmiyim pek internetten alışveriş yapan biri değilimde.
    bulabilirsin ama güvenemezsin, ayrıca fiyat farkı çok olur. en güveniliri burasıdır. tabi sana bağlı, buradan bir seçim yapıp 2. el satan bilgisayarcılardan fiyat araştırması yapabilirsin.
  • Biraz daha biriktirip 400 tl fiyata güvendiğim bir bilgisayarcıdan anakart+işlemci+ram alabilirmiyim ortalama birşey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senjuee -- 27 Mart 2015; 15:46:23 >
    300 e de bulabilirsin. forumda genelde 300-350 arası güzel üçlüler var. benzer fiyata bilgisayarcılarda araştırma yapabilirsin
    İstediğin kadar güvendiğin bilgisyaracı olsun o sana en dandik ürünü en kalın fiyata satacak haberin olsun.

İnternetten alışveriş yapmıyorum demişsin ama devir artık internet devri bunu sende biliyorsun,gel bu inadından vazgeç ve 400 TL,ye sana buradan 2.el ama güvenilir+bol refanslı bir üyeden anakart+işlemci+ram üçlüsü bulalım ne dersin ?
    buyur daha ilk aramada buldum hemde 260 TL ayrıca U.s robotics wifi adapter hediye :)

SATILIK (Gigabyte x48-ds5) (Core2Duo E8400) (Gskill PI 2x2 1100 mhz cl5 ddr2)

http://forum.donanimhaber.com/m_104206162/tm.htm
  • yilmaz976 kullanıcısına yanıt
    Kardeş teşekkür ederim fakat internete güvenmiyorum ne biliyim kredi kartımın çalınması vs şeylerle başımı derde sokmak istemem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yilmaz976

İstediğin kadar güvendiğin bilgisyaracı olsun o sana en dandik ürünü en kalın fiyata satacak haberin olsun.

İnternetten alışveriş yapmıyorum demişsin ama devir artık internet devri bunu sende biliyorsun,gel bu inadından vazgeç ve 400 TL,ye sana buradan 2.el ama güvenilir+bol refanslı bir üyeden anakart+işlemci+ram üçlüsü bulalım ne dersin ?

Bende isterim tabiki ama internette başımı derde sokmak istemem .
    O zaman bu forumdan,kendi bulunduğun şehirden satış ilanlarını bulacaksın ve elden alışveriş yaparsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba arkadaşlar lenovo y500 slı destekli laptopumu garantiye ekrandaki sorundan dolayı verdim ekran kartı ve anakartını değiştirip göndermişler. bilgisayar geldikten sonra bilgisayarımdan daha fan sesini duymazken şimdi ise internet sayfasını açtığım anda kısacası en ufak işlem yaptığım anda fan süratle dönüyor. değişik proglamlarla baktım core 0 core 1 core 2 core 3 aşırı ısınıyor 90C yi gördüm. tozlanma ve macundan kaynaklandığını düşünmüyorum. garantiye tekrar verdim ssd hdd değişecekmiş servise güvenmeli miyim doğru parçalar mı değişiyor bilen biri yardım edebilir mi ? çok teşekkürler şimdiden.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.