Şimdi Ara

İşlemci Hız-Çarpan Değerleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir işlemci alırken OC performansını da kontrol ediyoruz artık.Az paraya yüksek performans elde etmek ilk düşündüğümüz. Yani çarpanına ve hızına dikkat ediyoruz. Birçok yerde araştırdım genel olarak bütün işlemcilerin çarpan ve hız değerleri verilmemiş. Bu bölümde bütün işlemcilerin benchmark değerlerini koyarsak yeni işlemci alacak arkadaşlara da yardımcı olabiliriz. Herkes kendi işlemcisinin benchmark degerlerini koyarsa baya iyi bir işlemci verisi olur elimizde.(Çok baktım ama bulamadım forumda böyle bir bölüm eğer varsa affola)

E6750 Benchmark

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ata21 -- 20 Nisan 2008; 20:42:55 >

• E8400 mütiş bi çift çekirdekli işlemci o.c potansiyeli çok yüksek google dan birsürü cpu z görüntüsü bulmak mümkün
  • Demek istediğim kimse google'dan teker teker uğraşmasın girsin bu bölüme bütün işlemcilerin değerlerini görsün kıyaslasın. Herşeyde de google'a sarılmayalım.
  • aslında güzel ve faydalı olabilir.ama tek bencmarkla kısıtlı kalmamak gerekir.
  • Tabi işlemcisi hakkında bilgisi olan varsa OC kabiliyetini,standart voltaj ile ne kadar OC yapılabildiğini vb. bilgileri yazarsa daha da faydalı olur. Aklıma gelen şimdilik bunlar.
  • bende 520 fsb,x7 çarpanı ile 3.6 ghz çalıştırdım...
    şu an verdiğin resimdeki haliyle çalışıyor..
    tabi nirvana nın etkisini söylemeden geçemem...çok kaliteli ve performanslı bir soğutucu...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İşlemci Hızı Sınırlandırma
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.