işlemci hız düşürüyor
-
-
Islemci cok buyuk ihtimal cok isindigi icin 100 dereceye gelince thermal throttling yapiyor. Masaustu pc ise macununun degistirilmesi lazim. Laptopsa o da ayni macunu degisecek ama macunun disari kacmasi riski icin benim onerim sıvı metal macun'lara bakmanizdir.
Macunun disari kacmasi olayi dedigim sey ise ne kadar duzgun macun sikip islemci ve bakir boru arasina yayarsaniz yayin sicakliktan oturu ve mikroskopik egimden oturu macun disari sizar ve islemcinin ortasi kendi kendine macunsuz kalir. Benim basima geldi oradan biliyorum. Ne kadar macun yaparsam yapayim fayda etmemisti. Internette bu sorunun onune gecebilmek icinse sıvı metal macun oneriyorlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5B433DA15 -- 9 Temmuz 2024; 16:47:58 > -
ısıdan olabilir evet biosta 94-95 throttlestop ta ise 100-105 arası gösteriyor kesin sıcaklıktan mıdır
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ve uzun süre açmayınca PC hızlı açılıyor ve başta hızlı oluyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
95-100 dereceler gösteriyorsa başka açıklaması yok. Muhtemelen eski bir laptoptur ki macunu hiç değişmemiştir. Macununu değiştirin ya da değiştirilsin, yüksek ihtimalle sorun çözülecektir.
-
teşekkür ediyorum cevaplarınız için masaüstü bu arada kendim değiştireyim sonucu yazarım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X