Şimdi Ara

İŞLEMCİ ile ilgili sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba. bilgisayarın 5 açılışından en az 1 inde bilgisayar 3 sn sonra kapanıyor. tekrar açma tuşuna bastığımda bios ekranı çıkıyor cpu speed kısmı gözüküyor yan tarafta cpu hızlı çalıştı gibisinden bir ifade yer alıyor. her seferinde default settingse getirip ki bu birşey değiştirmiyor ekrandaki ayarlarda el alışkanlığı olmuş, sonrasında da f10 la kaydedip çıkıyorum. bu sefer normal açılıyor. böyle birşey daha önce hiç yaşamamıştım son 1 ayda olmaya başladı. cpu'nun fanı dönüyor kasa fanında bir şey yok, ekran kartı fanı dönüyor. sorun ne olabilir? tamam herşey gene normal çalışıyor takılma fln olmadan ama bu aç kapa işlemi beni rahatsız ediyor gene de. teşekkürler
    ayrıca belirteyim son 1 aydır da kasadan pc açılırken böyle garip bir ses geliyor zorlanma gibi 2 defa eğer o sesi atlatırsa açılıyor atlatamazsa kapanıyor işlemcinin fanı tıkalı olabilir mi ama neden herzaman yapmıyor bunu da offf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RaYNoX -- 17 Kasım 2007; 13:27:06 >

• işlemci fanı işlemciye tam temas etmiyo olabilir çıkarıp tekrar tak
  • işlemci ısısında aşırı bir artış oluyor mu?

everest programıyla bir bak istersen
  • yok ya herşey normal 10 saatte açık kalsa yüklensem de işlemciye hiç bir sorun yok. yalnızca açılışta sorun. bugün açtım ksayı temizledim tozları 2 açılıştada sorun çıkarmadı. ama hep bi kuşku var içimde sanki yeniden yapacakmış gibi.
  • ana katın pilini tak çıkar, ilk günki ayarlara dönsün
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.