Şimdi Ara

İşlemci ısınma problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ga-h55 ud2h
    i7 870 2,93 intel
    4+4 1333 mhz ram (kingston+hi level)
    msı rx 560 areo ıtx 4 gb
    250 gb 7600 rpm samsung hdd
    redrock 450 w psu

sorunum ise işlemci boşta iken 20c 35c arası gidip geliyor internette takılırken vs max 45c çok zorlarsam 50c çıkıyor yalnız oyunlarda 85 90 dereceye kadar çıkıyor teste giremiyorum bile 2 dk demeden kapanıyor stock fan mevcut pcyi ilk açtıgımda fan 3 sn sonra çalışıyor 3000 rpm çıkıp düşüyor 2000 rpm den yukarı çıkmıyor speed fan kurdum yüzde 65 yapınca 2500 devire çıkıyor yüz de yüz yapınca 2000 oluyor sorunum nerede acaba bu gün maddi yetersizlikten dolayı akasa venom atto sipariş verdim çözüm olur mu sizce yada herhangibi bi donamım mı arızalı macun felan sürdüm bilgili arkadaslarımın yardım etmesini rica ediyorum teamwieewr gibi bi programla bağlanıp bakabilirsiniz yazım yanlışları için özür dilerim pek bilgili olmadığım için böyle oldu

• Siparişini verdiğiniz akasa venom atto nun 1156 pin desteği var.İki ısı borusu az olsada her durumda stock fandan randımanlı soğutacaktır.Sonuç takip.
  • kalıntı macunu asetonla temizleyip ince ve alanı tam kaplar şekilde kaliteli bir macun çek. biostan cpu voltajını autoya alıp frekansı biraz düşür. kasadaki hava akımı eksikse tamamla.
  • Peki psu yetersiz gelebilir mi acaba biraz dandik bi marka kullanıyorum bu ısıya neden olur mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: start_system

kalıntı macunu asetonla temizleyip ince ve alanı tam kaplar şekilde kaliteli bir macun çek. biostan cpu voltajını autoya alıp frekansı biraz düşür. kasadaki hava akımı eksikse tamamla.
    Elimde bi macun var sürüyorum biraz kullanıyorum sonra fanı söküp altına bakıyorum çok cıvık olduğu için iyice yanlara taşmış oluyor fanın temas eden yerinde sürdüğümün yüzde yirmisii anca kalmış oluyor ayrıca fanın fişini çekip baktım boşta 40 derece yükte normalden 20 derece fark oluyor yani 95 derece felan tabi bi müddet sonra kapanıyor ama günlük kullanımda internet vs fan kapalıyken 55 dereceyi geçmiyor aldığım fan inşallah düzeltir durumu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aldığım fan ve içinden gelen beyaz termal macunla sorunum çözüldü mükemmel bi soğutucu şu an 3.6 ghz prime 95 yarım saatte en fazla 68 derece gördü cevap verenlere teşşekür ederim bu soğutucuyu da herkese öneriyorum fiyatının 3 katı hakkını veriyor 3 pinli hız ayarı olmaz diyenler olmuş benim anakartta hız ayarı yapılabiliyor speedfan ile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abraham1453 -- 28 Aralık 2018; 3:9:38 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus laptop ısınma sorunu
    9 yıl önce açıldı
    DELL ISINMA PROBLEMİ
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.