Şimdi Ara

işlemci seçimi....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba DH sakinleri.sizlerden bir konuda yardımınızı isteyeceğim.overlock ve pc bileşenleri konusunda bir zamanlar oldukça iyiydim.fakat şimdi görüyorum ki gelişen teknoloji karşısında oldukça cahil ve geri kalmışım.kendime oyun ağırlıklı bir pc toplamak istiyorum.fakat işlemci konusunda oldukça kararsızım.şunu biliyorum ki İNTEL bu konuda oldukça önde.fakat ben tercihimi AMD den yana kullanmak istiyorum.bu konuda şunu sormak istiyorum.
    oyunlarda ucuz ama yüksek overlock lu(bilhassa fx serisi win8 ile oldukça iyi olacakmış) AMD İŞLEMCİ ve de yüksek fiyat+performans EKRAN KARTI sahip bir sistem ile intel İ5 İ7 serisini yakalayabilmem sizce mümkünmü.en azından yakalamasam bilene gözle görülür bir fark hissetmemem.
    amacım günlük gelişen teknolojiye fazla para yatırmamak vede en azından 3-4 sene sonra çıkacak bir oyunu oynabilmek.
    ilerisini düşünecek olursak oyunların 4çekirdek gereksinimi giderek artıyor.aynı fiyata İNTEL 2çekirdekli alacağıma 4çekirdek AMD alırım diye düşünüyorum........

• Fx 6100 ve 970 serisi bir anakart ile uzun süre performans sıkıntısı yaşamazsınız. Ekran kartı konusunda biraz bekleyin. Nvidia'nın GTX 600 serisi yakında çıkıyor. Rekabet ortamında istediğiniz kartı daha ucuza alabilirsiniz. 1080p ve üzeri çözünürlüklerde işlemcinin rolü azaldığından AMDve Intel arasındaki fark ta önemsiz hale geliyor. Oyun dışında Intel'in bariz üstünlüğü var orası ayrı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.