Şimdi Ara

İşlemci sıcaklıklarım normal mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. İşlemci sıcaklığımla ilgili bir sorum olacak. Amd phenom II x4 965 BE işlemci var ve soğutucu olarak da sunbeam ccf kullanıyorum. Biraz önce de soğutucuyu söküp temizlik ve macun yenilemesi yaptım. 40 dakikalık bir prime 95 (64bit) testinden sonra hw monitör açıp fotoğraf aldım ve sizlere danışmak istedim. Oda sıcaklığı 29 derece. Sıcaklıklar normal midir, fazla mıdır yorum yaparsanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi La Alegria -- 13 Mart 2012; 6:02:46 >

• Bosta arkada hicbir is yapmiyoken cektiysen bunları biraz fazla geldi bana
  • Test esnasindami alindi bu ss yoksa test bitiminden sonra bostayken mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TrMhMt

Test esnasindami alindi bu ss yoksa test bitiminden sonra bostayken mi?

Test esnasında olsa daha fazla ısınırdı gibi. Bence bilgisayarı açıp boştayken bir test daha yapmalısın.
  • Bende oyle dusunuyorum. Tesetten sonra alinmis bir SS. Bize testten once makinanin bostaki sicaklik durumunu gosteren bir ss paylasirsa arkadas daha saglikli bir yorum yapariz.
  • Testi durdurduğum an hw monitörü açtım ve çektim. Arada 2 saniyelik bir gecikme bile yoktur sanırım.
  • Daha net olması açısından yeni bir test yaptım ve fotoğraf aldım. 30 dakikalık bir teste tabi tuttum prime 95 ile. Bu sefer test devam ederken fotoğraf aldım, yanlışlık veya eksiklik olmasın diye düşündüm. Bu arada fanın max devrinde hata var, maximumu 1900 rpm zaten fanın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi La Alegria -- 13 Mart 2012; 23:58:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZGR+

Daha net olması açısından yeni bir test yaptım ve fotoğraf aldım. 30 dakikalık bir teste tabi tuttum prime 95 ile. Bu sefer test devam ederken fotoğraf aldım, yanlışlık veya eksiklik olmasın diye düşündüm. Bu arada fanın max devrinde hata var, maximumu 1900 rpm zaten fanın.

boşta 35 derecede yük altında 46 gayet iyi durumda hiçbir sıkıntı yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: ZGR+

Testi durdurduğum an hw monitörü açtım ve çektim. Arada 2 saniyelik bir gecikme bile yoktur sanırım.

Değerler gayet güzel kardeşim kafan rahat olsun overclock yaptın mi
  • Cevaplar için teşekkür ederi, içimi rahatlattınız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.