Şimdi Ara

İşlemci Soğutucusunun fanını değiştirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar tabiri caizse traktör gibi ses geliyor kasadan.Kasayı açınca sorunun işlemci fanından geldiğini anladım.
    Elimde pentium g4600 kaby lake işlemci var.Stok soğutucunun fanını değiştirmek istiyorum.Ne yapmam gerekiyor hangi fanı almam gerekiyor yardımcı olur musunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Youare-Mycure -- 23 Kasım 2019; 15:44:6 >

• Bütçen ne?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Me[S]uT

Bütçen ne?
    Fiyat performans ve sessiz çalışması önemli hocam.Gerçekten canıma tak ediyor bu ses.Fiyatlar hakkında pek bilgi sahibi olmadığım için net bir şey söyleyemiyorum.
  • ULTRA SOĞUTMA 6 BAKİR KANALLI KIRMIZI RAMTECH T6 COOLER FAN 219,50 TL yerine 169,90 TL
    urun.n11.com
    Ultra Soğutma 6 Bakir Kanallı Kırmızı Ramtech T6 Cooler Fan - n11.com
    https://urun.n11.com/sogutucu-ve-fan/ultra-sogutma-6-bakir-kanalli-kirmizi-ramtech-t6-cooler-fan-P236223292

Bunu alabilirsin, ilerde sistem değiştiğin zaman da kullanmaya devam edersin bende mevcut cok sessiz ve iyi bir soğutucu

• Bence k serisi işlemciler dışında harici soğutmaya gerek yok. Hep stock soğutucu kullandım hep memnun kaldım. Şu an i5 7400'e aynı şekilde stock soğutucu kullanıyorum ultra ayarlarda zula ve pubg oynuyorum nadir 50 dereceyi geçiyor. Bence bütçen yoksa 2. El temiz bir stock soğutucu, biraz varsada sıfırını alabilirsin. 2. El alacaksan taktır fanı, gör, test et öyle al.

• Zamanında Cooler master 412S almıştım. Kule tipi soğutu tek fanlı fakat ben çift fan yaptım. Rahat 20 derece fark oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • urun.n11.com
    Güçlü 2 Bakir Kanal 1 Fan Ramtech M200 4pin Kırmızı Ledli - n11.com
    https://urun.n11.com/sogutucu-ve-fan/guclu-2-bakir-kanal-1-fan-ramtech-m200-4pin-kirmizi-ledli-P335550374

stok fan yerine alabileceğin en iyi, sessiz ve f/p ürünü budur.

ne bunun altına düş, ne üstüne çık derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NoobEater -- 23 Kasım 2019; 15:6:26 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    işlemci soğutucu
    5 ay önce açıldı
    İşlemci Soğutucu Önerisi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-18FFC4468

Bence k serisi işlemciler dışında harici soğutmaya gerek yok. Hep stock soğutucu kullandım hep memnun kaldım. Şu an i5 7400'e aynı şekilde stock soğutucu kullanıyorum ultra ayarlarda zula ve pubg oynuyorum nadir 50 dereceyi geçiyor. Bence bütçen yoksa 2. El temiz bir stock soğutucu, biraz varsada sıfırını alabilirsin. 2. El alacaksan taktır fanı, gör, test et öyle al.
    Sorun ısınması değil hocam.Stok fan çok gürültülü çalışıyor video izlerken bile sesini duyuyorum o derece.
  • Arkadaşlar beni yanlış anladınız.Ben soğutucuyu değil soğutucunun fanını değiştirmek isitiyorum.Uygun fiyatlı sessiz bir fan işimi görür.Sadece fanını değiştirme imkanı yok mu.
  • Youare-Mycure kullanıcısına yanıt
    Tamam sadece konuya girince ipin ucunu kaçırmışım ama stock fanlar da gayet sessiz 👍 benim size tavsiyem (bütçe sorununuz varsa diye) letgo'da bulunduğunuz yerden birinden almanız gidip fanı çalışırken görebilirsiniz çünkü sesini v.s kontrol edersiniz. Bence tatmin olursunuz.

Bilmiyorum stock fan zaten maksimum 20 tl

• quote:

Tamam sadece konuya girince ipin ucunu kaçırmışım ama stock fanlar da gayet sessiz 👍 benim size tavsiyem (bütçe sorununuz varsa diye) letgo'da bulunduğunuz yerden birinden almanız gidip fanı çalışırken görebilirsiniz çünkü sesini v.s kontrol edersiniz. Bence tatmin olursunuz.
    Benim stok fanda sıkıntı olabilir mi o zaman.Çünkü gerçekten tahammül edilemeyecek seviyede.
  • quote:

Bilmiyorum stock fan zaten maksimum 20 tl
    İşlemci soğutucusunun kendi fanını söküp sessiz fan alsam uymaz mı sisteme.
    Ondandır zaten benim fanın hiç sesi çıkmıyor. Ben de 10 TL ye aldım letgo'dan.

Kaç pin olduğunu biliyorsan ve sadece fanı bulabilirsen olur niye olmasın ki

• quote:

Ondandır zaten benim fanın hiç sesi çıkmıyor. Ben de 10 TL ye aldım letgo'dan.
    Lga 775 pine uygun stok soğutucu var elimde.o soğutucunun fanını şuanki sisteme montajlasam uyar mı çalışır mı yani.
    Fanın klipsleri heatsinke uyarsa çalışır hocam

• Sadece fan kısmını değiştireceksen çapı aynıysa uyar ama bence oluyorsa blokla beraber değiştir, daha sıcaklıkları biraz daha düşürebilir. Buda fan daha az çalışacağı için sesi biraz daha azaltır.
  • Extreme37 kullanıcısına yanıt
    Denedim de olmadı maalesef.

• hakanb. H kullanıcısına yanıt
    Komple soğutucu almak istemiyorum yazın amd sisteme geçeceğim için. Soğutucu fanları çıkarıp sadece blok ile kullansam işlemci çok ısınır mı. Ekran kartım yok oyun falan oynamıyorum sadece günlük kullanım film falan bakıyorum.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.