Şimdi Ara

İşlemci Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar bazı oyunlarda pc 10 sn kasıp sn normal devam ediyor cpu meter e bakınca cpu nun %100 calıstıgını goruyorum ve yetersiz oldugunu dusunuyorum. ekran kartım iyi sorun onda deil. mevcut islemcim İntel pentium D 925 3.0 bunu iyi bi islemciyle degistirmek istiyorum sizin onerileriniz nedir.

bazı islemcilerde cache 4m 2m fln oluyor ve 1066 800 mhz gibi terimler var bunların ne ise yaradıgını kısaca anlatırmısınız..

simdiden tesekkurler..

• Büyük ihtimal işlemciden..Cache işlemcinin kendi belleği..birden fazla işlem yaparken onu kullanıyo daha performanslı oluyo..oyunlarda cache bellek yüksek olursa iyi olur..Bütçenizi yazarsanız ona göre tavsiyede bulunabiliriz..birde tam bilmiyorum o işlemci lga775 soket demi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxbarisxx -- 20 Şubat 2010; 14:09:47 >
  • oyle olması gerekio .. valla butce 200 250 civarı core 2 duo islemciye bakıyorumda o nasıldır acaba
  • core 2 duo e6600 e6700 nasıldır acaba
  • o fiyat aralığında e7500 bulabilirsiniz..saat hızıda yüksektir..3mb cacheside var..yalnız anakartınızın desteklediğinden emin olun..

http://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=2499

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxbarisxx -- 20 Şubat 2010; 14:11:31 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus laptop ısınma sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.