Arkadaşlar bilgisayardan fazla anlamıyorum.Geçen yaz bir bilgisayar aldım.Özellikleri; i5 İntel Core 2310 CPU 2.90 Ghz 2 GB RAM 1 GB Ekran Kartı(Serisini bilmiyorum) 500 GB Harddisk
Bilgisayarımda herşey normail çalışırken son haftalar biraz kasma oluyordu.Ama oyunlardaki performansım aynıydı.Ama şuan bilgisayar 20 yıllık bilgisayardan daha kötü çalışıyor.CPU sürekli %100 de anlamıyorum neden oldu virüs programımda da sorun var tarıyorum 9 da virüs çıkıyor bunları ne karantinaya atıyor ne de siliyor.Arkadaşlar acill yardım ediinnn.Lütfen
Konuyu yanlış yere açmışsam özür dilerim.
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
quote:
Orijinalden alıntı: mobilmahir
Arkadaşlar bilgisayardan fazla anlamıyorum.Geçen yaz bir bilgisayar aldım.Özellikleri; i5 İntel Core 2310 CPU 2.90 Ghz 2 GB RAM 1 GB Ekran Kartı(Serisini bilmiyorum) 500 GB Harddisk
Bilgisayarımda herşey normail çalışırken son haftalar biraz kasma oluyordu.Ama oyunlardaki performansım aynıydı.Ama şuan bilgisayar 20 yıllık bilgisayardan daha kötü çalışıyor.CPU sürekli %100 de anlamıyorum neden oldu virüs programımda da sorun var tarıyorum 9 da virüs çıkıyor bunları ne karantinaya atıyor ne de siliyor.Arkadaşlar acill yardım ediinnn.Lütfen
kardeşim bilgisayarı formatla gitsin
kardeşim uğraşmayayım bi de ona paramı vercem
yardım edecek yok muuuuuuu
kendin atamazmısın ?
quote:
hangi virüs programını kullanıyorsun çeşitli virüs programlarını kullanarak tarayıp temizleyin olmaz ise atabilirseniz bir format atın atamam diyorsanız garantiye yollayın onlar ilgilenirler
kardeş görev yüneticisini aç işlemlere gel oradaki cpu yu yoran exelerei söyle
quote:
Orijinalden alıntı: nbacıshaquılle
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: musa143
kendin atamazmısın ?
bilmiyorum atmayı
kardeş girdim firefox.exe 97-95 civarı kasıyodu işlemi sonlandır diyorum işlemci 0 a düşüyo sonra tekrar geliyo ve kastırıyodu.sonra fireforx u sildim res attım.şimdide iexplore.exe kasıyo sonlandırıyorum yine gerliyo napim
quote:
quote:
quote:
quote:
kendin atamazmısın ?
bilmiyorum atmayı
kardeş girdim firefox.exe 97-95 civarı kasıyodu işlemi sonlandır diyorum işlemci 0 a düşüyo sonra tekrar geliyo ve kastırıyodu.sonra fireforx u sildim res attım.şimdide iexplore.exe kasıyo sonlandırıyorum yine gerliyo napim
kardeş spywear doctor diye bir program var onu indir tarama yap çıkanları temizzlesin
Disk birlestirme yap sorun cozulur. Ama bana sorarsan anlayan biri varsa format atsin
arkadaşlar hepsini teker teker denicem olana kadar
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
kendin atamazmısın ?
bilmiyorum atmayı
kardeş spywear doctor diye bir program var onu indir tarama yap çıkanları temizzlesin
kardeş allah senden razı olsun tuttuğun altın olsun oldu be taradım pc de 30 tane virüs vardı cpu 100 dü bi düzelt dedim 0 a indi
Sağol kardeşim önemli değil.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme