Şimdi Ara

İşlemci tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yeni sistemimi topladım almadığım birtek işlemci ve ramler kaldı, bulldozer almayı düşündüğüm için AM3+ destekleyen bir anakart aldım, ama gerek bu bulldozer hakkındaki kötü yorumlar gerek birtürlü Türkiye'ye gelemeyişi canımı sıktı. Sizce Amd FX-8150 den vazgeçip Phenom 1100T alsam mı ? Anakartım Asus Sabertooth 990fx, Ekran kartım ise HD6950 2gb. 1100t bu ekran kartı ile bir darboğaz yaratır mı ? Sistemden tam performans alabilirmiyim?
    yoksa bukadar beklemişken biraz daha bekle temizinden fx-8150 al mı dersiniz?

• amd phenom II 965 C3 rev. 320 lira.
    AMD fx-8150 620 lira.

Madem bulldozer de çok umut yok. Daha iyisi çıkana kadar 965 C3 revizyonuyla devam edersin. Nasıl olsa şıkkadanak 4.0 ghz e OC oluyor. Geriye kalan 300 lirayı elinde tut. Bulldozer 2 çıkınca 965BE'yi bana satarsın. Paraları toplayıp bulldozer 2 alırsın.
  • 1100t stok haliyle bile 8150'den kotu degil hatta geciyor bazilarinda.google emrinde 8150 review yaz bak incelemelere.1100t'ye bir de oc yaptigini dusun 4 ghz'ye kadar yolu var sogutucu alirsan.6950'ye darbogaz yapmaz 1100t.
  • 1055T al, soğutucu ile kullanırsın zaten ve oc ile 3,5 ghz rahat görür sanıyorum. Her türlü yeter.
  • Teşekkür ederim, sanırım ikinci el bir 1100t alacağım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AMD İşlemcili Sistem Tavsiyesi
    4 yıl önce açıldı
    Amd İşlemci Tavsiyesi Hk
    5 yıl önce açıldı
    i3 8100 için Anakart Tavsiyesi?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.