Şimdi Ara

İşlemcim Çok Isınıyor Arkadaşlar Acil Yardım !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Normalde Ben İntel Kullanıcısıydım Fakat Yeni Bir Bilgisayar Aldım. O Bilgisayarın İşlemcisi AMD CPU Türü QuadCore AMD Phenom X4 9500, 2200 MHz (11 x 200) İşlemcim Bu Boştayken enaz 46 Derece Oluyor. Yükteykende 65-70 i buluyor Bende BirazTedirgin Oldum Arkadaşlar Lütfen Yardım Edin..!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: KabaSakaL38

Arkadaşlar Normalde Ben İntel Kullanıcısıydım Fakat Yeni Bir Bilgisayar Aldım. O Bilgisayarın İşlemcisi AMD CPU Türü QuadCore AMD Phenom X4 9500, 2200 MHz (11 x 200) İşlemcim Bu Boştayken enaz 46 Derece Oluyor. Yükteykende 65-70 i buluyor Bende BirazTedirgin Oldum Arkadaşlar Lütfen Yardım Edin..!!!

hocam stock işlemci soğutucu kullanmayın yeni alın

• Stok soğutucu ise sıcak havalarda normal. Bulunduğunuz yerin sıcaklığına göre de değişir bu değer. Arkadaşın belirttiği gibi bir soğutucu bakın eğer rahatsızlık veriyor ise bu sıcaklık size.
  • quote:

Arkadaşlar Normalde Ben İntel Kullanıcısıydım Fakat Yeni Bir Bilgisayar Aldım. O Bilgisayarın İşlemcisi AMD CPU Türü QuadCore AMD Phenom X4 9500, 2200 MHz (11 x 200) İşlemcim Bu Boştayken enaz 46 Derece Oluyor. Yükteykende 65-70 i buluyor Bende BirazTedirgin Oldum Arkadaşlar Lütfen Yardım Edin..!!!

Isi normalin bir tik uzerinde termal macun yenilemesi yapmaniz faydali olacaktir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• boştayken 46 dereceyse ya işlemci soğutucusu tam oturmamıştır ya termal macun iyi sürülmemiştir ya da sahra çölünden bağlanıyorsunuz
  • Grafik İşlemci %62 Gördüm. Arkaplanda Bişeyler Çalışıyor Görev Yöneticisi Açın Virüs Var mı Bakın.
  • Pc'inde virüs olabilme ihtimali yüksek aynı sorundan bende müzdariptim fakat malware cleaner ve antivirüs programları ile sorunu çözebiliyorsun. ;)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop için yardım ederseniz sevinirim
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Benefit

Stok soğutucu ise sıcak havalarda normal. Bulunduğunuz yerin sıcaklığına göre de değişir bu değer. Arkadaşın belirttiği gibi bir soğutucu bakın eğer rahatsızlık veriyor ise bu sıcaklık size.

• Termal macunu yenileyin. Ya da antivirüs programı ile bilgisayarı taratın.

• Gardaş Ya Daha Dün Yeni Soğutucu Aldımhttp://www.vatanbilgisayar.com/apache-iii-intel-lga775_1155-_1150--amd-fm2_fm1_am3-_am3_am2--islemci-sogutucu.html Belki Bir Fayda Görürüm Diye Ama Gene Aynı Anakarttaki Yagı Degiştirdim Gene AYnı yaaa Bu Arada BEnde KAYSERİLİYİM Toprağam :D
  • quote:

Gardaş Ya Daha Dün Yeni Soğutucu Aldımhttp://www.vatanbilgisayar.com/apache-iii-intel-lga775_1155-_1150--amd-fm2_fm1_am3-_am3_am2--islemci-sogutucu.html Belki Bir Fayda Görürüm Diye Ama Gene Aynı Anakarttaki Yagı Degiştirdim Gene AYnı yaaa Bu Arada BEnde KAYSERİLİYİM Toprağam :D

o işlemci soğutucusu stock soğutucudan bi farkı yok keşke almasaydın onu. bir de iyice bak işlemci boşta mı cidden diye. belki arkada bişeyler çalışıyodur. bi de en aşşağı 100 tl lik bi işlemci soğutucusu artık farz.

• Dediğim Dibi Kardeş Stok Soğutucu Değil Ama Kasa Bilgisyarmasasının içinde Yani Arkası Kapalı belki ondan ola bilir diye yan kapağını açtım vede hemn kasanın yanında balkon acık ama gene aynı :(
  • THEKNIGHT kullanıcısına yanıt
    Galiba Doğru Diyorsun Kardeş Keşke Almasaydım Ama Aldık Birkere Yardımın İçin Çok Saol :(
  • Baran18 kullanıcısına yanıt
    Fanı Yenilediğim İçin Mağcunnuda Yeniledim Kardeş...
  • KaNKaWaReZ K kullanıcısına yanıt
    Kardeş Bn Bilgisayarı Aldıgımda Windows 8 idi halada öyle büyük bir ihtimal virüs var format atamadım daha tam olarak virüs koruma programlarınada bn guvenmem onların kendısı zaten bir virüs tür oyuzden deiğingibi bn ce bu bilgisayarda virüs var Çok Teşekkürler Kardeşim...
  • Bu muhabbetler 90'lı yıllarda kaldı.

• #ŞARBAY# kullanıcısına yanıt
    Neden ?
  • quote:

Gardaş Ya Daha Dün Yeni Soğutucu Aldımhttp://www.vatanbilgisayar.com/apache-iii-intel-lga775_1155-_1150--amd-fm2_fm1_am3-_am3_am2--islemci-sogutucu.html Belki Bir Fayda Görürüm Diye Ama Gene Aynı Anakarttaki Yagı Degiştirdim Gene AYnı yaaa Bu Arada BEnde KAYSERİLİYİM Toprağam :D

eyvallah hocam ama arkadaşın dediği gibi stocktan farkı yok onun işlemci soketine uyuyorsa Cooler master hyper 212 evo al

• Gardaşım be Vallaha Bayram Gelıyordiye Bu Arada Hepinizin Gelecek Bayrımı Mübarek Olsun Büyüklerimin Ellerinden Küçüklerimin Gözlerinden Öperim Param Fazla Yok Gardaşım OO yüzden Yettiği Kadarını Ala Bildim Dediğin Fana Baktım Ama O Beni Aştı be Gardaş Önerin İçin Çok SAol Adamsın ....
  • quote:

Gardaşım be Vallaha Bayram Gelıyordiye Bu Arada Hepinizin Gelecek Bayrımı Mübarek Olsun Büyüklerimin Ellerinden Küçüklerimin Gözlerinden Öperim Param Fazla Yok Gardaşım OO yüzden Yettiği Kadarını Ala Bildim Dediğin Fana Baktım Ama O Beni Aştı be Gardaş Önerin İçin Çok SAol Adamsın ....

Estağfirullah hocam sizde öylesiniz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.