Bildirim
İşlemcim fazla mı ısınıyor [Yardım]
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
100 derecede bilgisayar kendini kapatır normalde yük altındayken 65-70 olması lazım senin sıcaklık fazla hangi programla ölçtün -
AIDA64 Extreme ile ölçtüm hangi programı tavsiye edersiniz? -
quote:
Orijinalden alıntı: lvnt99
monster p150em laptopum var monster'a bakıma vermiştim yeni geldi termal macunu falan değiştirilmiş. i7 3630qm işlemcsi var sistem boştayken 60-65 derece arasında %100 de test ettiğimde 95-96 falan gördü sıcaklık sizce fazla mı ısnıyor yoksa normal mi?
boştayken 60-65 çok fazla. servisten öncede aynı sıcaklıktamıydı? -
bide HWMonitor le ölç -
servisten önce %100 de çalıştırıp test etmedim ama boştayken 60 dereceyi bulmuyordu sıcaklık -
Fanlar tozlanmıştır ayrıca termal macunu yenilemek gerek!
Kolay gelsin! -
servisten yeni geldi zaten bakımı yapıldı termal macunda değiştirildi -
-
quote:
servisten yeni geldi zaten bakımı yapıldı termal macunda değiştirildi
Servis dandik bir macun sürmüş olabilir kardeşim!
Ayrıca Güç seçeneklerini dengeli yap.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mesafesiz -- 18 Temmuz 2014; 14:52:50 > -
-
hocam ortamın sıcaklığı ne kadar etkiler? -
quote:
hocam ortamın sıcaklığı ne kadar etkiler?
40 derecede falan çalışıyorsa bile normal değil. ssd niz yanıyor bu arada -
Ortam ısısı etkiler ayrıca laptopu masada kullanmanı tavsiye ederim çünkü yumuşak yatak, yastık, koltuk gibi yerlerde havalandırmaları kapana bilir! -
-
Denetim masasından Güç seçeneklerine git ve "güç tasarrufu"nu seç tekrar test et bir bakalım!
Fanın hızını da görebilsek iyi olur! -
-
monster'ı aradım işlemci soğutucusunun vidalarını kontrol etmemi söylediler vidaları kontrol ettim %100 de 90 çıktı bu sefer -
sıcaklık geliyordu fakat el yakacak kadar değildi
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X