Arkadaşlar işlemcimi bir şey şişiriyor bilgisayar açılıyor hiç bir şey yapmıyorum işlemci kullanımı % 100 de %90 kullanımda gösteriyor kendi bilgisayarımda avast la taradım bir şey çıkmadı sonra internet üzrindan panda ile taradım gene bir şey yok bune ya formatta atamam işyerinde server bir şey kendi boot a yazmış ama bulamıyorum başından böyle bir olay geçen birirsi varsa ltf yardım etsin
Trojan olabilir ama önce başlat>çalıştır a msconfig yazıp başlangıç sekmesine gel.Buradan bilgisayar başlayınca çalışan programları kaldır.
Ya da ctrl+alt+del yapıp işlemler sekmesine girerek burada yabancı olan işlemleri tek tek kapatıp hangi programın bilgisayarı kastığını öğrenebilirsin
görev yöneticisinden her uygulamanın işlemci ve ram kullanımını kontrol et. en azından neyin işlemciyi o kadar kullandığını görürsün. büyük ihtimalle spay. istersen bi ad-aware indirip tarat. kolay gelsin.......
arkdaşlar xp 3 gün geri aldım düzelti gibi ama ama explorler habere çököyor gene yavaş ama biraz hızldı ve ,işlemci durduk yere kullanılıyor gibvi görünmmüyor adware taradım regdoctor diye bir program var registery düzenliyor onlada banamısın demiyor virus de yok ne bu yaw yeni bir virus çıkmış olmasın
guvenli kipte ac makıneyi(muhtemelen calısmaz orda).guvenli kip te detaylı bi temizlik yap bakaılım.g.kipte calısan antivirusler war.onlarla tarat...
güvenli kipte açtım oradada şişiyordu bu geri aalmadan önce ad-aware den daha iyi bir temizleme programı bileniniz var mı?