Şimdi Ara

İşlemcinin üstündeki delik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Slm arkadaşlar eve geldigimde bilgisayar kasma yapmaya başladı ve bende sıcaklığı kontrol edeyim dedim bir baktım 92-93 dereceleri buluyor boşta sonra sıvı soğutmayı çıkardım böyle bir delik olduğunu gördüm sizce normal mi yardımcı olursanız sevinirim calistirmaya korkuyorum
    İşlemcinin üstündeki delik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Normal kardeşim o delik.

Keşke işlemcinin modelini internette bir araştırsaydın aynı deliği görürdün.
  • Kardeşim macun tekrardan sürdüm ama nedense işlemci 90 dereceden asagi çalışmıyor neden acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: riko21

Kardeşim macun tekrardan sürdüm ama nedense işlemci 90 dereceden asagi çalışmıyor neden acaba

Ya tam oturmuyor soğutucu yüzeyi işlemciye yada soğutucu pompası arızalanmış olabilir.

Soğutucu marka modeli nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 2 Kasım 2017; 21:17:11 >
  • Nzxt x62 2 gün bilgisayarı açmadım ki :) neden oldu acaba macun değiştirdim şimdi ise derece 90 san asagi düşmüyor sıvı soğutma çalışıyor ama

• Oha intel artık delik işlemci üretiyor demek
  • quote:

Nzxt x62 2 gün bilgisayarı açmadım ki :) neden oldu acaba macun değiştirdim şimdi ise derece 90 san asagi düşmüyor sıvı soğutma çalışıyor ama

Çalıştığını tam olarak nasıl tespit ettiniz, ışıklarının yanması pompanın çalıştığı anlamına gelmiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Fanlar dönüyor pompanın kendisinde İsik var ama bilgisayar açılır açılmaz 70 oluyor hemen 90 ana çıkıyor :)eskiden boşta 30 larda çalışırdı ya :) ne güzel günlerdi onlar

• quote:

Fanlar dönüyor pompanın kendisinde İsik var ama bilgisayar açılır açılmaz 70 oluyor hemen 90 ana çıkıyor :)eskiden boşta 30 larda çalışırdı ya :) ne güzel günlerdi onlar

Fan derken?

Fanların pompa ile ilgisi yokki. Fanlar gücü anakarttan alır, pompa apayrı bir olay.

İşlemci 90 dereceyken boruları tut akış hissediyor musun ona bak, birde radyatörleri elle sıcaklık var mı, hiç sıcaklık yoksa pompa arızası kesindir.
  • BİOS'a girmen lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: redoracle

Oha intel artık delik işlemci üretiyor demek

Delid yaparız dedik delik açmışlar
  • Delıd yapmana gerek kalmadan o delıkten macun enjekte yapıyorsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: -MoDeStUs-

Delıd yapmana gerek kalmadan o delıkten macun enjekte yapıyorsun.

İstediğin kadar macun bas hiç bir işe yaramaz mantıkende zaten mümkün değil.O delik sıcağın içeride sıkışmasını önlemek için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41A94D448 -- 4 Kasım 2017; 9:30:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Normandia_06

quote:

Orijinalden alıntı: -MoDeStUs-

Delıd yapmana gerek kalmadan o delıkten macun enjekte yapıyorsun.

İstediğin kadar macun bas hiç bir işe yaramaz mantıkende zaten mümkün değil.O delik sıcağın içeride sıkışmasını önlemek için

Ağız adıyla dalgaya bile alamıyoruz milleti : ))

• quote:

Fanlar dönüyor pompanın kendisinde İsik var ama bilgisayar açılır açılmaz 70 oluyor hemen 90 ana çıkıyor :)eskiden boşta 30 larda çalışırdı ya :) ne güzel günlerdi onlar

Pompa bozulmuş. Bahsettiğin ışıkla alakası yok. Cam programıyla bakarsan pompa devrinin 0 olduğunu görürsün.

• Cam programı cop, sicakliga baska yerden bakın

• Son durum nedır

• 2.el aldiysaniz ignelerde yamuk olabilir.

Buda sicakligi yanlis okumasina neden olabilir.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.