Şimdi Ara

İŞLEMCİ ARASINA TERMAL MACUN KAÇMASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, işlemci arasına termal macun kaçtı ( gri olan bölmenin arasına) herhangi bir sorun olurmu temizlenmiyor.İŞLEMCİ ARASINA TERMAL MACUN KAÇMASI

Resimdeki gösterdiğim aralara

• Modeli G4560 onboard kullanıyorum. Oyunlarda mouse sağ sola çevirirken kasma gibi problemler bunun sebepi olabilir mi?
  • Macunlar çoğunlukla yalıtkandır. Eğer pinlerin üzerine gelirse belki(çok ufak bir ihtimal zira işlemci anakarta gayet sağlam bastırılır) anakart ile işlemci arasındaki iletimi engeller. Bunun dışında başka bir zararı yoktur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cagri065 kullanıcısına yanıt
    İçiniz rahat değilse işlemciyi söküp dikkatlice temizleyip geri takabilirsiniz.

• İletim derken çalışmama gibi bi durum mudur acaba? Şuan taktım çalışıyor. Oyunlarda mouse sağ sola kaydırınca donma sorunu bu termal macun yüzünden olabilir mi?
    İletim derken çalışmama gibi bi durum mudur acaba? Şuan taktım çalışıyor. Oyunlarda mouse sağ sola kaydırınca donma sorunu bu termal macun yüzünden olabilir mi? Teşekkür ederim cevap için.
    O bölüme değen macun hiçbir soruna yol açmaz. Sorunun yazılım kaynaklı olabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Oraya termal macun kaçması neredeyse imkansız yıllardır bilgisayar temizlerim sökerim yada macun sürerim ilk defa sizden duyuyorum.

Kaldıki imkansız ama hadi kaçtı diyelim hiçbirşey olmaz.

Nasıl bir donma ve kasmadan bahsediyorsunuz ?

G4560 içerisinde onboard her oyunu oynamaya elverişli değildir tutup GTA 5 açmaya çalışıyorsanız elbette kasıcaktır..

Biraz daha detay söylerseniz yardımcı olalım.
  • Bahsettiğiniz yer silikon ile mühürlenmiş yer. Termal macun kaçmaz.
  • Termal macun işlemci anakarta zarar verebilir. Arkadaşların bazıları zarar vermez demiş ama gümüş alaşımlı macunlar var. Bunlar iletkendir.

Ancak sorununun termal macundan kaynaklandığını zannetmiyorum.
  • Pc calisir veya calismaz. Etkisi olsa direk boyle anlasilirdi. Sikinti olmamis ki calisiyor. Oyle mausu salladim kasti falan mantiken mumkun degil bunla alakali olmasi.

• her macun yalıtkan değildir. eğer içine sinmiyorsa, yalıtkan yağsız kontak spreyler 15 liraya satılıyor. ben devre temizlerken çok sıkıyorum anakartın-devre kartının üzerine. ondan alıp kullanabilirsin. çok tazyikli olduğu için zerresini bırakmaz.
    İŞLEMCİ ARASINA TERMAL MACUN KAÇMASI
  • İşlemciyi temizlerken bı sorun olmaz degilmi bununla

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • termal macun kaçması durumunda saç kurutma makinesi ile macunu kurutup alın sorun kalmaz eğer yeni sürdüğünüzde almaya karsanız tam anlamı ile alamaya bilirsiniz.Onun için kurutup öyle temizleyin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.