Şimdi Ara

İŞLEMCİYLE İLGİLİ ?????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BENİM İŞLEMCİ KULLANIMI DEVAMLI %95 ALTINA İNMİYO ALTTA HİÇ PROGRAM AÇIK DEĞİLKEN BİLE BUDA BİLGİSAYARIN AŞIRI ISNMASINA NEDEN OLUYO ACABA LAPTOP DA VİRUS Mİ VAR ARKADA ÇALIŞAN BİLGİSAYARI ZORLAYAN FORMAT MI ATAYIM YOKSA İŞLEMCİYLE İLGİLİ Bİ SORUN VAR

• Görev yöneticisinden hangi programın kullandığına bakıp yazabilirmisiniz?
  • işlemlerdekini kasdetiyosan baya bi program var
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkan98

işlemlerdekini kasdetiyosan baya bi program var
    İşte hangi kullanıyor onu bilmek lazım sorunun ne olduğunu bikmek için görev yöneticisndeki işlemler kısmının tüm kullanıcılara ait işlemleri göster deyip SS sini koyabilirsen iyi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkanbaba

Görev yöneticisinden hangi programın kullandığına bakıp yazabilirmisiniz?

Hacım sen bana bırakBenim sorunun aynısı
    Dostum aynı sorun bendede vardı.Burda da konusuda var 150'ye yakın cevap var.Benim sorunu burada çözememişlerdi sonra @volkanbaba ile farkettik.Harddiskte bad sectör olduğundan kaynaklanıyormuş.hdd yi değiştirdiğimizde sorun gitti

• quote:

Orijinalden alıntı: Berkayboys

quote:

Orijinalden alıntı: volkanbaba

Görev yöneticisinden hangi programın kullandığına bakıp yazabilirmisiniz?

Hacım sen bana bırakBenim sorunun aynısı
    Dostum aynı sorun bendede vardı.Burda da konusuda var 150'ye yakın cevap var.Benim sorunu burada çözememişlerdi sonra @volkanbaba ile farkettik.Harddiskte bad sectör olduğundan kaynaklanıyormuş.hdd yi değiştirdiğimizde sorun gitti

Alıntıları Göster
    İlk önce virüs seçeneğine bakmak lazım hdd en sona

• quote:

Orijinalden alıntı: Volkanbaba

İlk önce virüs seçeneğine bakmak lazım hdd en sona

Alıntıları Göster
    Haklısın hocam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Teamviewer ile ilgili sorun
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Haklısın hocam

Alıntıları Göster
    Görev Yöneticisi'nden İŞLEMLER sekmesi CPU sütununa bakarak anlık olarak hangi programın daha çok işlemci kullandığını tespit etmeye çalış. Tespit edebilirsen program ismini bilgisayarında uzantısı (*.exe) ile birlikte arattır. Eğer sistem dosyası yada kullandığın (bildiğin) bir programın exe si ise sorun yok (sen yinede sağ klik yaparak virüs taraması yaptır). Programı tanımıyor isen ismini buradan yaz araştırıp yardımcı olalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: mistik_33

Görev Yöneticisi'nden İŞLEMLER sekmesi CPU sütununa bakarak anlık olarak hangi programın daha çok işlemci kullandığını tespit etmeye çalış. Tespit edebilirsen program ismini bilgisayarında uzantısı (*.exe) ile birlikte arattır. Eğer sistem dosyası yada kullandığın (bildiğin) bir programın exe si ise sorun yok (sen yinede sağ klik yaparak virüs taraması yaptır). Programı tanımıyor isen ismini buradan yaz araştırıp yardımcı olalım.

Alıntıları Göster
    Görev yöneticisi->İşlemler->Tüm kullanıcıların işlemlerini göster dedikten sonra Cpu ya tıkla ve fotoğrafını çek koy buraya. Bizde ona göre yardım edelim.
    Svchost.exe den kaynaklanıyor tahminen sorunun.Sende girdiğinde göreceksin.Sen en çok kullananların isimlerini yaz veya fotoğrafını çek koy buraya yardımcı olalım

• quote:

Görev yöneticisi->İşlemler->Tüm kullanıcıların işlemlerini göster dedikten sonra Cpu ya tıkla ve fotoğrafını çek koy buraya. Bizde ona göre yardım edelim.
    Svchost.exe den kaynaklanıyor tahminen sorunun.Sende girdiğinde göreceksin.Sen en çok kullananların isimlerini yaz veya fotoğrafını çek koy buraya yardımcı olalım

Alıntıları Göster
    Arkadaşların da dediği gibi görev yöneticisinde işlemler bölümünden görebilirsin işlemci en çok nerede yoğun kullanılıyor virüs vs. girmiş olabilir tarat pc yi istersen bi.

• ARKADASLAR TAMAM SORUNU ÇÖZDÜM ANTİ VİRRUS PROGRAMI YUZUNDEN OLUYOMUŞ ONU DEVRE DIŞI BIRAKTIM OLDU DEVREYE SOKTUĞUMDA YINE AYNISI OLUYO AZDAHA FORMAT ATCAKTIM ....ŞUAN İŞLEMCİ & 15-25 ALRASI AÇIK OLAN PROGRAMLARDA VAR BOYLELIKLE KASMALARIMDA DUZELDİ ....
  • quote:

ARKADASLAR TAMAM SORUNU ÇÖZDÜM ANTİ VİRRUS PROGRAMI YUZUNDEN OLUYOMUŞ ONU DEVRE DIŞI BIRAKTIM OLDU DEVREYE SOKTUĞUMDA YINE AYNISI OLUYO AZDAHA FORMAT ATCAKTIM ....ŞUAN İŞLEMCİ & 15-25 ALRASI AÇIK OLAN PROGRAMLARDA VAR BOYLELIKLE KASMALARIMDA DUZELDİ ....
    Hmm antivirüsdense hocam bilgisayarınız eski galiba?Neyse sorun çözülmüş.
  • quote:

Hmm antivirüsdense hocam bilgisayarınız eski galiba?Neyse sorun çözülmüş.

Alıntıları Göster
    bende anlamadım antı vırusden olması aklımdan gecmedi çunku eset kullanıyorum bilgisayarı aldığımdan belli bilgsiyar hp paviliyon dv6 1235 düşükte değil
  • quote:

bende anlamadım antı vırusden olması aklımdan gecmedi çunku eset kullanıyorum bilgisayarı aldığımdan belli bilgsiyar hp paviliyon dv6 1235 düşükte değil

Alıntıları Göster
    :D oha hemde eset ' de kasıyorsa vardır hocam onda bi anormallik.
  • quote:

:D oha hemde eset ' de kasıyorsa vardır hocam onda bi anormallik.

Alıntıları Göster
    Kasper kullansan ne olacak merak ediyorum
  • quote:

Alıntıları Göster
    Hmm antivirüsdense hocam bilgisayarınız eski galiba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kamllyec

Hmm antivirüsdense hocam bilgisayarınız eski galiba?

Alıntıları Göster
    bendede oluyodu o sorun işlemci durduk yere %100e çıkıyodu formatladım düzeldi ama ikincisinde norton 2011 kullandım virüs varmış buldu çözdü işlemci %6 lara düştü çalışması.
  • quote:

o zaman evde yangin cikardi herhal
  • quote:

Orijinalden alıntı: byKuRSuN

bendede oluyodu o sorun işlemci durduk yere %100e çıkıyodu formatladım düzeldi ama ikincisinde norton 2011 kullandım virüs varmış buldu çözdü işlemci %6 lara düştü çalışması.

NORTON diyor Allahım ya adam eset kasıyor diyo sen norton diyorsun kafan mi hacı
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: byKuRSuN

NORTON diyor Allahım ya adam eset kasıyor diyo sen norton diyorsun kafan mi hacı

Alıntıları Göster
    eset neden boyle yaptı anlamadım 1.5 senedir kullanıyordum acaba kendisi güncelerken bi sorun mu çıktı çunku esetten menunuduk .

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.