Bildirim
İŞLEMCİYLE İLGİLİ ?????
KOBB KB100 12Volt 100 PSI Analog Göstergeli Hava Pompası, Kırmızı/Siyah : Amazon.com.tr: Spor ve Outdoor
https://www.amazon.com.tr/KOBB-KB100-G%C3%B6stergeli-Pompas%C4%B1-K%C4%B1rm%C4%B1z%C4%B1/dp/B08BGGM48F
3 yıl önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Görev yöneticisinden hangi programın kullandığına bakıp yazabilirmisiniz? -
işlemlerdekini kasdetiyosan baya bi program var -
İşte hangi kullanıyor onu bilmek lazım sorunun ne olduğunu bikmek için görev yöneticisndeki işlemler kısmının tüm kullanıcılara ait işlemleri göster deyip SS sini koyabilirsen iyi olurquote:
Orijinalden alıntı: volkan98
işlemlerdekini kasdetiyosan baya bi program var -
quote:
Orijinalden alıntı: volkanbaba
Görev yöneticisinden hangi programın kullandığına bakıp yazabilirmisiniz?
Hacım sen bana bırakBenim sorunun aynısı
Dostum aynı sorun bendede vardı.Burda da konusuda var 150'ye yakın cevap var.Benim sorunu burada çözememişlerdi sonra @volkanbaba ile farkettik.Harddiskte bad sectör olduğundan kaynaklanıyormuş.hdd yi değiştirdiğimizde sorun gitti
-
İlk önce virüs seçeneğine bakmak lazım hdd en sonaquote:
Orijinalden alıntı: Berkayboysquote:
Orijinalden alıntı: volkanbaba
Görev yöneticisinden hangi programın kullandığına bakıp yazabilirmisiniz?
Hacım sen bana bırakBenim sorunun aynısı
Dostum aynı sorun bendede vardı.Burda da konusuda var 150'ye yakın cevap var.Benim sorunu burada çözememişlerdi sonra @volkanbaba ile farkettik.Harddiskte bad sectör olduğundan kaynaklanıyormuş.hdd yi değiştirdiğimizde sorun gitti
Alıntıları Göster
-
Haklısın hocamquote:
Orijinalden alıntı: Volkanbaba
İlk önce virüs seçeneğine bakmak lazım hdd en sona
Alıntıları Göster -
Görev Yöneticisi'nden İŞLEMLER sekmesi CPU sütununa bakarak anlık olarak hangi programın daha çok işlemci kullandığını tespit etmeye çalış. Tespit edebilirsen program ismini bilgisayarında uzantısı (*.exe) ile birlikte arattır. Eğer sistem dosyası yada kullandığın (bildiğin) bir programın exe si ise sorun yok (sen yinede sağ klik yaparak virüs taraması yaptır). Programı tanımıyor isen ismini buradan yaz araştırıp yardımcı olalım.quote:
Orijinalden alıntı: Berkayboys
Haklısın hocam
Alıntıları Göster
-
Görev yöneticisi->İşlemler->Tüm kullanıcıların işlemlerini göster dedikten sonra Cpu ya tıkla ve fotoğrafını çek koy buraya. Bizde ona göre yardım edelim.quote:
Orijinalden alıntı: mistik_33
Görev Yöneticisi'nden İŞLEMLER sekmesi CPU sütununa bakarak anlık olarak hangi programın daha çok işlemci kullandığını tespit etmeye çalış. Tespit edebilirsen program ismini bilgisayarında uzantısı (*.exe) ile birlikte arattır. Eğer sistem dosyası yada kullandığın (bildiğin) bir programın exe si ise sorun yok (sen yinede sağ klik yaparak virüs taraması yaptır). Programı tanımıyor isen ismini buradan yaz araştırıp yardımcı olalım.
Alıntıları Göster
Svchost.exe den kaynaklanıyor tahminen sorunun.Sende girdiğinde göreceksin.Sen en çok kullananların isimlerini yaz veya fotoğrafını çek koy buraya yardımcı olalım
-
Arkadaşların da dediği gibi görev yöneticisinde işlemler bölümünden görebilirsin işlemci en çok nerede yoğun kullanılıyor virüs vs. girmiş olabilir tarat pc yi istersen bi.quote:
Görev yöneticisi->İşlemler->Tüm kullanıcıların işlemlerini göster dedikten sonra Cpu ya tıkla ve fotoğrafını çek koy buraya. Bizde ona göre yardım edelim.
Svchost.exe den kaynaklanıyor tahminen sorunun.Sende girdiğinde göreceksin.Sen en çok kullananların isimlerini yaz veya fotoğrafını çek koy buraya yardımcı olalım
Alıntıları Göster
-
ARKADASLAR TAMAM SORUNU ÇÖZDÜM ANTİ VİRRUS PROGRAMI YUZUNDEN OLUYOMUŞ ONU DEVRE DIŞI BIRAKTIM OLDU DEVREYE SOKTUĞUMDA YINE AYNISI OLUYO AZDAHA FORMAT ATCAKTIM ....ŞUAN İŞLEMCİ & 15-25 ALRASI AÇIK OLAN PROGRAMLARDA VAR BOYLELIKLE KASMALARIMDA DUZELDİ .... -
Hmm antivirüsdense hocam bilgisayarınız eski galiba?Neyse sorun çözülmüş.quote:
ARKADASLAR TAMAM SORUNU ÇÖZDÜM ANTİ VİRRUS PROGRAMI YUZUNDEN OLUYOMUŞ ONU DEVRE DIŞI BIRAKTIM OLDU DEVREYE SOKTUĞUMDA YINE AYNISI OLUYO AZDAHA FORMAT ATCAKTIM ....ŞUAN İŞLEMCİ & 15-25 ALRASI AÇIK OLAN PROGRAMLARDA VAR BOYLELIKLE KASMALARIMDA DUZELDİ .... -
bende anlamadım antı vırusden olması aklımdan gecmedi çunku eset kullanıyorum bilgisayarı aldığımdan belli bilgsiyar hp paviliyon dv6 1235 düşükte değilquote:
Hmm antivirüsdense hocam bilgisayarınız eski galiba?Neyse sorun çözülmüş.
Alıntıları Göster -
:D oha hemde eset ' de kasıyorsa vardır hocam onda bi anormallik.quote:
bende anlamadım antı vırusden olması aklımdan gecmedi çunku eset kullanıyorum bilgisayarı aldığımdan belli bilgsiyar hp paviliyon dv6 1235 düşükte değil
Alıntıları Göster -
Kasper kullansan ne olacak merak ediyorumquote:
:D oha hemde eset ' de kasıyorsa vardır hocam onda bi anormallik.
Alıntıları Göster -
Hmm antivirüsdense hocam bilgisayarınız eski galiba?quote:
Kasper kullansan ne olacak merak ediyorum
Alıntıları Göster -
bendede oluyodu o sorun işlemci durduk yere %100e çıkıyodu formatladım düzeldi ama ikincisinde norton 2011 kullandım virüs varmış buldu çözdü işlemci %6 lara düştü çalışması.quote:
Orijinalden alıntı: kamllyec
Hmm antivirüsdense hocam bilgisayarınız eski galiba?
Alıntıları Göster -
quote:
Kasper kullansan ne olacak merak ediyorum
o zaman evde yangin cikardi herhal -
quote:
Orijinalden alıntı: byKuRSuN
bendede oluyodu o sorun işlemci durduk yere %100e çıkıyodu formatladım düzeldi ama ikincisinde norton 2011 kullandım virüs varmış buldu çözdü işlemci %6 lara düştü çalışması.
NORTON diyor Allahım ya adam eset kasıyor diyo sen norton diyorsun kafan mi hacı -
eset neden boyle yaptı anlamadım 1.5 senedir kullanıyordum acaba kendisi güncelerken bi sorun mu çıktı çunku esetten menunuduk .quote:
Orijinalden alıntı: Berkayboysquote:
Orijinalden alıntı: byKuRSuN
bendede oluyodu o sorun işlemci durduk yere %100e çıkıyodu formatladım düzeldi ama ikincisinde norton 2011 kullandım virüs varmış buldu çözdü işlemci %6 lara düştü çalışması.
NORTON diyor Allahım ya adam eset kasıyor diyo sen norton diyorsun kafan mi hacı
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- anakart sarı ışık
- monitör going to sleep ne demek
- disk hataları onarılıyor tamamlanması bir saatten fazla sürebilir çözüm
- skype ekran paylaşımı ses sorunu
- salt okunur ne demek
- iso dosyası nedir
- oem açılımı
- komut istemi
- suya düşen telefon
- bu site güvenli bağlantı sağlayamıyor
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X