Şimdi Ara

işletim sistemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1xp+ 98 yüklemek istiyorum ama xp yi silemiyorum xp nasıl sağlılklı silinir
    2bunu yaparsam bilgisayar yavaşlar mı

• 1 dos ortamından deltree komutuyla klasörü kaldırırsın.
    2 eğer yalnız 98 kuracaksan yavaşlamaz.
  • Dostum önce 98 açılış sistem disketi ile format at ve sonra 98 işletim sistemini kur.Her şeyini tanıttıktan sonra ise windows çalışırken xp cd ni tak ve onu kur.Ayrı bir yere kurulacaktırçSende ayarları iyi takip et.Sorunsuz olarak iki sistemde çalışır.Ama eğer Xp yi önce kurayım sonra 98 kurayım dersen iş olmaz.Önce 98 kur sonra Xp kur.Sonra her açılışta ekrana iki seçenek gelir.)8 den mi açayım yoksa Xp denmi diye sende dilediğini seçer o işletim sisteminden giriş yaparsın
  • ama şimadi bende windows xp yüklü xp cd sini takıp fat32 ile biçimlendir dikten sonra hamen xp yi yüklüyor
  • belki bunada cevap yazabilirisiniz
    merhaba arkadaşlar 2000 i ilk defa kuracam ve bunu 2000 sistemi olan bir makinede yapacam .
    Bu sistem üzerindeyken cd ile çalıştırdığımız zaman c de bulunan bu 2000 sistemini kaldırıp yenisini kurabilirmiyiz. Hani xp kurarken kur dosyalrı yüklendikten sonra mavi bir ekran geliyor ve sürücüleri silme dosya istemini oluşturna(ntfs,fat32) gibi işlemleri yapıyoruz oradan mevcut sistemi ortadan kaldırıyoruz 2000 yüklerkende sonradan böyle bir seçenek çıkıp benim o mevcut sistemi tamamen kaldırmamı sağlayabilirmi lütfen yanıtsız bırakmayın teşekkürler
  • 1-xp işletim sistemi cd si ile başlatıp...adım adım ilerlerken ; sol alt kısımda "BÖLÜMÜ SİL" kısmından.xp kurulu olan bolumu kaldırıp,(win98 için fat32 yapman gerekli)win98 cd si ile başlatıp,fdsikten yeni bölum olusturabilirsin..

2-tabii ki tek işletim sistemine göre DAHA YAVAŞ olucaktır...
  • quote:

Orjinalden alıntı: destroyer

belki bunada cevap yazabilirisiniz
    merhaba arkadaşlar 2000 i ilk defa kuracam ve bunu 2000 sistemi olan bir makinede yapacam .
    Bu sistem üzerindeyken cd ile çalıştırdığımız zaman c de bulunan bu 2000 sistemini kaldırıp yenisini kurabilirmiyiz. Hani xp kurarken kur dosyalrı yüklendikten sonra mavi bir ekran geliyor ve sürücüleri silme dosya istemini oluşturna(ntfs,fat32) gibi işlemleri yapıyoruz oradan mevcut sistemi ortadan kaldırıyoruz 2000 yüklerkende sonradan böyle bir seçenek çıkıp benim o mevcut sistemi tamamen kaldırmamı sağlayabilirmi lütfen yanıtsız bırakmayın teşekkürler

evet,aynı şekilde karşına cıkıcaktır...kolay gelsin...
  • yanlız elimdeki boot değil işletim sistemin üzerinden yükleyecem
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.