Şimdi Ara

işletim sistemi başlamıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba w7 bilgisayrım isletim sistemi başlamıyor windows baslatılıyor yazısından sonra kapatılıyor

format atamıyorum
    onaramıyorum
    güvenli moda giremiyorum

sorunum bu şekilde yardımlarınızı bekliyorum ilgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

Edit

HDD'yi teknik servise gönderdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Edward ES -- 27 Haziran 2014; 16:16:10 >

• Edward ES kullanıcısına yanıt
    Fotmat atamama sebebi nedir biraz açıklayıcı yazar mısın ?
  • flash disk'ten formatı başlatıyorum Windows Starting yazısı geliyor normalde türkçe windows başlatılıyor yazıyor buradan anlıyorum formata başladıgımı ama sorun şuki windows starting yazısından sonra bilgisayar kapanıyor veya siyah ekranda imleç gözüküyor hareket etirebiliyorum ama bom boş bir ekran hiç bir şey gelmiyor xp format'ta denedim ondada mavi ekrandan sonra format başlatılamadı gibi bir hata verip kapatıyor
    Biosu fabrika ayarlarına al öyle dene. Eğer ki atmana izin vermiyor başlatıyor da kalıyorsa Hard disk sorunlu olabilir
  • Teşekürler bios sıfırlamayı deniyeceğim şimdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Edward ES

Teşekürler bios sıfırlamayı deniyeceğim şimdi

bios resetledim ama sorun hala devam etmekte Windows Başlatılıyor yazısından hemen sonra mavi bir ekran geliyor sanırım boş bir ekran 0,3 sn gibi bir süre sonra kapanıyor bilgisayar
    Şöyle yapmayı denedin mi Hard Disk tüm bölümleri sil yeni bölüm oluştur tekrardan. Elinde ki cd ile daha önce format attın mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.