Yeni kasa aldım parçaları falan monte ettim çalıştırdım işletim sistemi açılış ekranına geldi ve dondu.ondan işletim sisteminin kurulu olduğu bölümü sildim ve yeniden işletim sistemi yüklemeye çalıştım fakaaat olmadı.
önyükleme ekranından sonra disk biçimlendirme ekranı gelince mavi ekran alıyorum xpde.ubuntuda kernel yüklendikten sonra donuyo.pardusta diskleri biçimlendiremiyorum.windows 7 da ise disk biçimlendirme ekranı değilde sistem dosyası eksik sistem cdsini takıp onarmayı deneyin diyor.
ikimizinde benzer sorunu var sanirim. Ben de isletim sistemi yukleyemiyodum.her yuklemeye basladigimda disk bolumleme sayfasina gidiyordu. Suan HDD RAW olmus diye tahmin ediyorum. HDD'yi baska bi PC ye takip bicimlendirmeyi dene istersen. Benim konunun linkide asagida.Belki isine yarar
Hdd yle sorunum olmadığını düşünüyorum 1 gün öncesine kadar eski bilgisayarda rahat kullanıyordum
Tam emin olmamakla birlikte şayet diskiniz birden fazla parçaya bölmüş ve os'u boot partition dışında bir alana kurmaya çalışıyor iseniz sorunlar çıkabilir sorunu çözme amaçlı diskiniz üzerine yoğunlaşın. Olmadı diskinizi tek parça yapıp kurulum deneyin.