güvenli kipte açamadım bi türlü açtıysamda mouse kitlendi hep. msakaların dediğini yapıyorum şimdi sende saol kardeş
Derdinin çaresi ERD Commander 2005. Linkini ve gerekli bilgiyi PM ile attım! Kolay gelsin...
PAROLASI UNUTULAN PC İ AÇMAK :çalıştır :
1)control userpasswords2 yazılır..administrator den parola sıfırlanır
2) bilgisayarı guwenli kipte baslat ..açıldıktan sonra administrator sekmesine gel..sonra windows acılacak baslat-ayarlar-denetim masası-kullanıcı hesapları--oradan sifreni kaybettiğin kullanıcı girisinin şifresini yeniden yaz..
3)eger administratora sifre konmamissa sifre istedigi yerde ctrl+alt+del(2 defa hizli)'e bas acilan yerde kullanici adina administrator yaz. bilgisayar acilacaktir. acildiktan sonra kullanisi hesabi bolumunden sifreli kullanicinin sifresini iptal edebilirsin
emrah6600, administrator şifresi varsa, iki kere basıp da sadece kullanıcı adını yazması yeterli değil.. Ayrıyetten de, kullanıcıya izin verilmediyse belittiğiniz yerden(Yönet), admin şifresi sıfırlanamaz..!
Nette ben bulmuştum, Admin Şifre Kırıcı Adı aldında bir program..!
Kullanıcı hesabını sıfırlayın, yedekleri alıp başka bir hesaba geçin. Windows'un üzerine tekrar sistem kurar ya da onarırsanız da düzelir.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme